Sinemm68 Selammm güzel anneler , 4 yaşında bir oğlum var 9 haftalık hamileyim, doğana kadar yaş farkı 5 e yaklaşacak ,sizce ideal mi yaş farkı bu aralıklarda olan anneler tecrübelerinizi paylaşır mısınız,içimde bir korku var sanki
Sonsuz32 Sinemm68 2.5 yasınd kızım var ve 2cıye hamileyım kızım ben doğum yapınca 3 yasında olcak bence ıdedal benımde korkum var
SelimeliS Sinemm68 40 günlük kızım var abisi de 3 ay sonra 5 yaşına girecek benim elim ayağım resmen çok yardımcı oluyor kardeşini çok seviyor hatta aşırı seviyor 😅 bu konuda biraz zorlanıyoruz ama yinede hiç keşke demedim bence gayet ideal bi yaş aralığı
bisenakillisinzaten Sinemm68 doğan bı şekilde büyüyor sanki hep bebek mi kaliyorlar o yüzden hiç stres yapma hamileliginin ve bebekliginin tadını çıkar
Sinemm68 bisenakillisinzaten ay canım benim ❤️ inan ki söylediklerin moral oldu çok teşekkür ederim çok haklısın
prenseslerin2annesi Sinemm68 ideal Kızlarımın arasında 4 yaş var kızım kreşe gidiyor zaten tuvaletini falan kendi yapıyor yemeğini kendi yer kendi kendine oynar rahat
Sinemm68 prenseslerin2annesi ben de bu sene okula yazdırdım yarım gün sabahtan öğlene kadar gidecek yemek konusunda çok sıkıntı aşırı iştahsız ,inşallah güzel geçer bizimde
prenseslerin2annesi Sinemm68 benim kızımda öyle herşeyi yemez ve kendi yemezdi ben tutardım okulda herşeyi yiyor 🤭 ve kendi yemeyi öğrendi
Berilsmom13 Sinemm68 benimde 33 aylık kızım var 7 haftalık hamileyim görelim bakalım neler bekliyor bizi 😂
Ada28 Sinemm68 bence gayet iyi. Kızım kasım da 4 olacak nasipse bazen Eylül ekim gibi düşünsem mi 4.5 yaş falan olur diyorum.. Sonra tam rahata erdin boşver diyorum🤭🤭
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Sinemm68 ideal canım, benimki o kadar değildi. İki buçuk yaş var aralarında. Zorlandım, ağladım, sızladım. En azından sizinki büyümüş. Sağlıcakla alın kucağınıza 🤲