Busrabtr  adetim sadece bir gün gecikti biraz önce iki tane test aldım aynı marka ikisini de yaptım birinde çıktı birinde hiç bişey çıkmadı
Fndkurdu Busrabtr benimde böyle silikti ertesi gün bir daha yaptım bir tık daha netti. Hemen kan vermeye gittim ve pozitifff. Bence hamilesinizzzz
yaren1106 Silik çıkmış bence var gibi ama kan ver emin olmak için bende de 3 gün gecmisti test yaptım aynı böyle silikti sonra kan verdim pozitif şuan 2 aylık kızı
Tgkaneses Bir hafta bekleneni tavsiye ederim bu durumda iki günde bir kan alıyorlar vs vs stres yaratıyor bnce bekleyin
Zeyyyynep Busrabtr Ben 4 tane testi aynı anda yapmıştım 😂😂2 erken gebelik testi 2 side kaset testti sadece bir kasette aynı böyle silik gördüm diğer üçüde bomboştu bence hamilesin kan ver pazartesi
Busrabtr Daha da belirginleşti sanki ilk yaptığım gibi atmıştım diğerlerini sadece birinde çıkıp ötekinde çıkmaması aklımı karıştırdı
Derya0655 Busrabtr şu an bakınca pozitif ama dağılmış gibide sabah ilk idrarla tekrar edin. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏
Deletedmom_1111 Busrabtr canım bu test pozitif falan değil hayali 2 cizgi var zaten Tekrarlaman lazım testi.