segah06 Kızlar, kızım 10,800 gram. Bugün bir adam gördüm yolda bana şey dedi bu çocuğa hiçbir şey yedirmiyor musun çok zayıf dedi. O kadar üzüldüm ki, sizin çocuğunuz kaç kilo? Zayıf mı kilosu?
defnevedoruk segah06 15 aylıkken 12 kiloydu 9 aylıkken de 12 kiloydu🤷♀️ 16,5 aylık muhtemelen hâlâ 12 kilo. hicte umrumda değil şükür boyu güzel uzuyor gelişimi iyi kilosu hic önemli değil. 15 aylıkken kan tahlili yaptırmıştık kan değerli süper hicbir değeri düşük değil🤷♀️ daha ne önemi var kilonun
Elifmihre segah06 kızmda 19 aylık 12 kilo 86 cm boyu uzun olduğu için karşı taraftaki insanlara zayıf geliyor ve saçma sapan konuşuyorlar
segah06 [silindi] etraftan böyle söylemler duymak canımı çok sıkıyor. Doktor çocuğunuzun kilosuna ne diyor?
Dorukcugummm [silindi] ay benim oğlum da eylülde 4 yaşına girecek 13.500 kg çok üzülüyorum😞boyu da öyle uzun degil 101 cm
segah06 defnevedoruk insanlar sanki biz yedirmiyormuşuz bakamıyormuşuz gibi davranmasa hayat nasıl güzel ilerleyecek. Kilo alımı gayet iyi bence
[silindi] segah06 evet malesef hasta heralde etiketini yapistiriyolar. 3 yaşında da aynı kiloydu o zaman için normal dedi şimdi Eylül’de tam 4 olucak geçen ay götürdük 1 senedir gelişme yok altında sebep arıyorlar alerji değeri 60 olması gerekirken 3222 çıktı, farkedilmemis alerjilerinin olduğunu düşünüyolar pazartesi testler yapilcak Bizde şöyle bı sorun vardı ne kadar sıvı verirsem veriyim kakasi çok katıydı artı karnım bacağım agriyo diyodu ihmalkar doktorlar yüzünden bu durumdayız suan
segah06 Elifmihre benim kızım da 82 cm 10,800 diyorum boyu uzun. Tamam boyu uzun olduğu için etli olması gerek diyorlar🥹
defnevedoruk segah06 insanlar inanın her zaman söyliycek birşey buluyor, 9. ayına kadar kilolu bir bebekti kızım o zamanda her gören tombiş kilolu falan derdi🤷♀️🤷♀️
Elifmihre segah06 heee kocam çalışmıyor bize bakmıyor aç az yardım et deseydin bak ortadan nasıl kayboluyordu
Elifmihre segah06 ne alaka be çocuk boya gidiyor hiç bi zaman kilo iyi değildir kimin ne dediği ne önemi var sağlık lımı sağlık lı bi problem yoksa senin için rahatsa çocuk rahatsa salla gitsin boş konuşanları
SevimliHayaletCasper segah06 cnm lütfen nispet gibi algılama ama benimki 19 aylıkken 15 kiloydu ve benimkini de her gören obez yapmışsın çocuğu diyordu. Yani ne yaparsan yap kimseyi memnun edemezsin. Ayrıca kilosu da gayet iyi fazla kilo çağın hastalığı dert etme 🩷
segah06 SevimliHayaletCasper maşallah canım estağfurullah neden öyle algılayım. Çok çok teşekkür ederim vallahi sayende rahatladım. Ebesi de öyle dedi.
biriki Kaç kilo doğduğu önemli şuan boyu kaç belki kilo değil boyuna veriyor Her çocuk bir değildir iştahı sağlığı yerindeyse hiç takmayın