Birbebetoannesi Aminehumamoms Yakın zamanda hormon (Triod değerlerinize) baktırdınız mı? Protein kaynaklı beslenmek, kuruyemiş tarzı beslenin bol bol ekmek ☺️
Atamomsss Aminehumamoms evet kilo alacagim yerde veriyorum yada yerimde sayiyorum belim dogrulmuyor artik güzel de yerim gece de emzirmeye kalktigim icin gece de yiyorum ama yok sanki baskasi yiyo benim yediklerimi 🤦🏼♀
Aminehumamoms uykusuzanne__ yakın zamanda baktırmadım ama kendimi bildim bilelizayıfım şuandada emziriyorum ekstra zayıfladım uçucam nerdeyse
Aminehumamoms Birbebetoannesi yakın zamanda baktırmadım ama daha önce baktırdıgımda normaldi kendimi bildim bileli zayıfım şuanda emziriyorum hepten zayıfladım
Karamgurme Aminehumamoms babannem derdi ki kilo almak isteyen benim kasigimla yesin gerçekten öyle bana gelin 😂 şaka bir yana muz lu süt lü bademli karışımlar var kilo aldıran çok büyük etki hamur işi tatlı ve ayakta atıştırmak da çok kilo aldırıyor bende vermek istiyorm ama girip çıktıkça sürekli ağzıma birşey atıyorum boşluktan ve hiç kilo veremiyorm
Aysegulyuk Kuzenim yakın zamanda diyetisyen ile 11 kg aldı. 37 kg dan 48 e çıktı. Yatmadan cici bebe , muz , pekmez ile mama yapıp yedi pirinç unu Su muhallebi kıvamında yapıp içine ekleyebilirsiniz.
Aminehumamoms Aysegulyuk birde mesela kahvaltı saatleri neler yemiş kahvaltıdanben kahvaltımı çok grç yapıyorum daha doğrusu kahvaltı yapamıyorum hiç içim almıyo sabahları bu yüzdenmş kilo alamıyorum acaba