alperenefe Merhaba arkadaşlar normal doğum yaptım ikinci doğum kırkında kesinlikle korse giymiyorsun dedi ve giymedim şuan 3 ay oldu dogum yapalı göbeğim 6 aylık hamile gibi kaldı normal mi ? Diyet filan yapamıyorum çocuk emiyor diye ne önerirsiniz
GokcelifMom alperenefe Merhaba Leslie yapabilirsiniz. Göbeği ve vücut hatlarınızı toparlayacak şekilde baya etkili oluyor.
S_x_w alperenefe doğum kilolarınız duruyor mu? Çok kilo almış mıydınız? Kilolarınız duruyorsa karnınız da doğal olarak duracaktır..ben de normal doğum yaptım ve en fazla kiloyu 2. Doğumumda almıştım ve kalmıştı verene kadar karnım da kaldı sonra normale döndü
alperenefe S_x_w anladım galiba ondan kaynaklı ikinci doğum şuan gebelikten fazla kilo aldım hemde karnımın sisi inmedi daha
alperenefe mondecaidensecmeler ayy evet ya birde normal doğumda göbek kalmaz diyorlar şuan 6 aylık hamile gibi gözüküyorum hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım çok zor kış aylarında daha fazla kilo alıyor insan veririm İnşaAllah 🤲🌸
lohusaserbeti alperenefe benim normalde vücut tipim göbekli değil ama ben de 76 kiloya çıktığımda aşırı göbeğim vardı. Daha önce bu kiloda hiç olmadığım için kilodan mı yoksa Doğumdan mı kaldı anlamadım 68 kiloya düşünce bariz bi şekilde göbeğim küçüldü. Kilo verdikçe göbek gidiyor
-Kuzika- alperenefe bebeğim 1 yaşına girdi karnım 6 aylık hamile olarak kaldı. Tüm kilom gitti karnım kaldı ne yazikki
alperenefe -Kuzika- bende de göbek sorunu var yani 55 kilo ikende göbek vardı kilo ile alakalı değil glaiba
lohusaserbeti alperenefe benim kızım emmeyi bıraktı 6.ayda ben de hazirandan beri diyet yapıyorum acele etmeyin
alperenefe lohusaserbeti bende bekliyorum şuan eskiden çok takiyordum şimdi ayy kilo almışsın filan dediklerin de evet sana diyorum herkeste alem kilo alsam aldın versem verdin