minervadefne Merhaba özellikle uzun zamandır kullananlar memnun musunuz? Yani gerçekten gerekli mi aldım oh rahat ettim der miyim? Yoksa olmasa sa olur mu?
crybaby minervadefne ben çok rahat ettim ya sadece onu kullanıyorum şimdi bide bebekle zaten iş yapılmıyor
merve171214 minervadefne 5 yıl oldu herhalde alalı bulandan Allah razı olsun 2 bebek 1 kedi elim ayağım çok memnunum
asena1903 minervadefne 3 yıldır benimle.. ben olmasa da olur diyodum ama eşim doğum günümde almıştı iyi ki almış gerçekten kurtarıcı özellikle bebekli evlere lazım. Bizim evi temizlememizle kıyaslanamaz ama iş görüyo her gün mutlaka kullanıyorum silmesini aktif kullanmasam da o da bazen gerekli oluyo
minervadefne asena1903 bana da silmesi cazip geliyor açıkçası hani etraf bi şekilde toplanıyor ama bebekten fırsat olmuyor hemen gözüme de batıyor büyük kızım da ister istemez bişeyler döküyor bi aklıma düştü
asena1903 minervadefne doğrudur toplanıyo ama yerlerde kırıntı saç tüy görmek istemediğim için ben süpürme özelliğini aktif kullanıyorum her gün kullanamama rağmen evden çıkan toza inanamıyorum
minervadefne asena1903 evet çok takan biri değilim ama bebek ağlıyor ona mı bakayım evi süpüreyim süpüremedim daha diye geriliyorum ister istemez bakacağım bende
delirmeceler minervadefne bebekken rahat etmiştim taki ikizlerim emekleyip farkına varana kadar şuan zaten terminatör gibiler eylül 26 da 3 yaş olucaklar yere attıkları üstünde zıpladıkları için dolapta biblo niyetine tutuyorum dikey süpürge şuan elim ayağım
minervadefne delirmeceler dikey süpürgenin rahatlığına lafım yok aldığım en iyi şeylerden biride işte bunu da çok duydum çocuklar kullandırmıyor vs
[silindi] minervadefne Xiaomi mop pro 2 kullanıyorum aşırı memnunum , hem süpürme hem paspas modunda kullanıyorum,2 çocuk olunca en azından ev supurmeye ayircagim vakti çocuklarıma ayırıyorum haftada 1 kere büyük süpürgeyi açmam yetei oluyor
meralim92 minervadefne kimde görsem kızardım bu ne biçim bişey diye. Yeni aldığımız Evimiz çok sıcak yazın asla supuremedim tek çarem Oydu Tefal aldım hergün çıkarana dua ediyorum günahı kalmamıştır benden aldığı duâlar lâ o kadar diyorum üstelik çok titiz biriyim kimsenin süpürdügünü beğenmem benden daha temiz süpürüyor ;)
minervadefne meralim92 inanın bende aynısını dedim eşime işte ne gerek var diye salladım baya şimdi fikrim değişti inşallah onunkinde değişir 😂