Esmaoren61 Kızlar arzum kullanıyordum nereden almışım bunu dedim defalarca bozuldu şimdi tamamen ümidi kestim kendisinden.Guzel, ömürlük, içinde çiğ köfte vs yapabilecek motoru güçlü blender seti önerilerinizi alabilir miyim 😊
Feyzosunannesi Esmaoren61 bende aynı sizin gibi arzum marka kullandım hemen bozuldu şuan karaca kullanıyorum memnunum
kirikkalp Esmaoren61 tefal yeni serisini aldım buz kırma özelliği vs var haznesi cam ben başka yerden 6bine aldım ama trenyolda 4bin
eren2550 Esmaoren61 benimki karacanın 3 yıldır kullanıyorum iyi normalde Karaca ürünleri pek sağlam olmuyor bence 😁ama şans eseri bu iyi
varligibirdertyokluguyara kirikkalp mercimek çorbasını nasıl yapıyor içinde havuç soğan parçaları bırakıyor mı blender ı hassas noktam 😀
kirikkalp bisenakillisinzaten evet canım akşam buzlu muzlu süt yaptım çok güzel oldu turbo ayarı da var
varligibirdertyokluguyara eren2550 kesinlikle 😅 ablamda var o da hiç memnun değil mikseri çalıştırınca telleri birbirine çarpıyor fazla da kullanmadı yani kullanım hatası değil
varligibirdertyokluguyara Esmaoren61 şu an okuyunca postu ben açtım sandım 😅 ya benim de arzum blender setim vardı çeyizime almıştım sürekli mikser takma aparatı bozuluyordu 3. Yü almıştım geçen de evde dondurma yaptım çırparken motoru yandı . Ben de araştırıyorum ne alayım diye aynı dertten muzdaribiz . Braun multiquick 9 bu ürünün yorumlarına hep ömürlük yazmışlar . Onu almayı düşünüyorum. Aslında Tefal de iyi markadır ondan alayım dedim ama uzun süreli kullananların yorumları iyi değildi diye vazgeçtim . Muhtemelen braun alacağım. Buz filan kırıyorlarmış içecek için hiç sıkıntı olmuyor yazmışlar
kirikkalp varligibirdertyokluguyara çok güzel 4 bıçaklı ☺️ inceleyin YouTube dan derim Benim önce ki karacaydı 2 bıçaklıydı parçalamıyordu ama ben bundan 4 tane var
susunbebekuyuyo Esmaoren61 karana 10in1 kullanıyorum 1 senedir aşırı memnunum köfte bile yoğurmuyorum sayesinde