eylulleyal Sermec27 tahin helvası mi yoksa pekmezle ksristirilan mi acaba tadi aci gibi ioluyo denemistim
Sermec27 eylulleyal pekmezle karıştirilan tahin bize sanki faydası oldu gibi aslında çok lezzetli oluyor biz hiç acılik yaşamadık
[silindi] Gokce_17 Bi doktordan duymuştum çocuğunuz boyunun kısa olmasını istiyorsanız ekmek makarna yedirin diyordu karbonhidrat boy uzamasina engelmiş protein ağırlık besinler yenilmesi gerekiyormuş
Sermec27 [silindi] benim oğlum et vs hiç yemez maalesef Cok yemek seçer pilav makarna çorba meyve yer ama yumurta yoğurt meyve kuru üzüm kuru dut kayısı şeyleri de çok sever 37 aylık 98 99 cm civarı kısa mı acaba
Gokce_17 [silindi] hadi ya , makarnayıda sever pratik birşey yemediğinde onu yapıyorum sebzeli olanlardan
marsuk Gokce_17 canım ben küçüklüğümden beri süt aşığıyım küçükken 3 lt içiyormuşum sjdkd ama boyum 158 abim 190 djdkd sütle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Abim benden farklı olarak bol bol meyve yerdi belki onun etkisi vardır
Gokce_17 marsuk genetik faktörler büyük etken zaten ama süt yoğurt kemik gelişimini sağlıyorya belki benden uzun olur diye elimden geleni yapmak istiyorum 😊
[silindi] eylulleyal sıkıntı işte doktorun dediğine göre makarnayla et haşlayıp parçalarını karıştırsaniz genede yemezmiki
mertinannesi__ Gokce_17 benim oğlumda aynı yogurt corbasi severdi bu ara onu da içmiyor kefir veriyorum sade olanı içmiyor maalesef ama aromalı olanlardan veriyorum mecbur hiç yoktan iyidir kafasıyla..
Gokce_17 mertinannesi__ bende meyveli süt meyveli yoğurt veriyorum mecburen ev yoğurdu yemiyor diye ev yoğurdu cici bebe bide muzu karıştırıp danone kutusuna koydum danone sanıp yedi sütüde aynı şekilde yapıp enjektörle kutu sütlerin içine boşaltmayı düşünüyorum yeterki gitsin midesine
Sermec27 [silindi] maalesef et köfte yemiyor et suyu bir ara çorbasına koyuyordum da şimdi koymuyorm aslında tekrardan başlamam lazım
Gokce_17 nsrn46 valla et çok seviyor sadece et ve yumurta tüketiyor desem yeridir ama bu yeterli mi bilmiyorum
[silindi] Gokce_17 sizinki et tüketiyormuş heralde minimum tutarsanız bisey olmaz heralde ama böyle her öğünde yiyen çocuklar var onlar için daha çok sıkıntı