incibaby kaderbilge 6 ay 17 günlük iki hafta önce dişi var yeri belli ele de geliyo ama tam olarak çıkmadı 😬 günüm koşturmacalı ek gıdalarla uğraşmalı geçiyo bebeğim hem gazlı hem de iştahsız 😪
ElifKaratas kaderbilge 6ay 10 gunluguz dişlerimiz 4 bucuk 5 aylık patladı şuan tam çıktı alt iki dışı. 4.5 gündür evi talan ediyor emekliyor oturuyor. Kabızlık dışında hersey yolunda 😇
hlymry Katya aynı benimkini anlattınız bizimki emeklemez sanmıyorum gayretide yok yürütece koy diyolar ama ne kadar doğru olur bilemiyorum
kaderbilge incibaby Allah yardımcınız olsun bizimde disimiz cikicak dişinin yerinin resmini atabilirmisiniz ilk defa anne olduğumdan yeni bebek dişinin nasıl olduğunu bilmiyorum 3 gündür ateşimiz vardı çok şükür düştü ama huysuzuz
kaderbilge incibaby bizimkide durmuyo sadece dış etinde 3 tane minik noktalar var öyle mi sizinde beyaz beyaz
incibaby kaderbilge evet önce nokta şeklindeydi beyaz birkaç gün sonra tırtıklı hale geldi daha belirgin oldu 🥰
diapmelka kaderbilge 5 ay 27 günlük. Ek gıda hazırlıklarımızı yeni tamamladık. Alttaki 2 dişi 4.5 aylıkken çıkmıştı. Dün ve bugün de üstteki iki dişi çok hafif çıktı. Çok huzursuz 😢 dişin erken çıkması da pek iyi bir şey değilmiş 🤦🏻♀️
kaderbilge diapmelka diş eti nasıl bizim galiba diş incilerimiz çıkmış 3 gün ateslendir 2 gundur çok şükür iyi ateşi yok ama çok huysuz
diapmelka kaderbilge parmağımı sürttüğümde biri tırtıklı hissediyorum diğerinde o his yok ama beyaz olarak görüyorum damak yüzeyine çok yaklaşmış
ElifKaratas kaderbilge çok gecmis olsun canm dişlerde yapıyor olabilir ateş. Bizde ateş yapmadı ama yapısal olabilir 6 aydır olduğu aşılar da hiç ateş yapmadı.