Eue MucizemGeldi3545 ben jokerden aldım.çok memnunum çünkü içi penye..polar olanlar terletiyor çünkü..Bide uygundu jokerdeki 89₺ falandı.tavsiye ederim
anneCANan MucizemGeldi3545 3 buçuk aylıkKen bebeğime 1 yaş aldım (80 cm tulum) haliyle biraz bol oldu fermuar bitimi uzun oldu çene üstüne çıkıyor ben de içe katlıyorum sıkıntı olmuyor.
masaleren MucizemGeldi3545 3 aylık kızım gecen hfta aldım büyük geldi biraz ama 9 aylık aldım ben kolu falan rahat girsin die
Esma84 Ben aldım oğlum 7 aylık ama 1 yaş için aldım bacak boyu kısa olduğunu okumuştum astronot montun iyi ki de öyle almışım tam oldu imkanınız varsa mağazan bakın çünkü tutmuyor ölçüler
Mnli Eue ben de jokerden aldım aynısı sanırım içine lcwdan peluş aldım çok soğukta içine onu giydiriyorum 😊
MucizemGeldi3545 Cok tesekkürler hepsini degerlendiricem, e bebekteki içün dedim ama olmazsa gidip 9 ayşığa bakıyım
MucizemGeldi3545 masaleren evet devam ediyo işte ondan sordum bende biraz büyük olsun önemli değilde tabi içinde kaybolmasın cocuk
Busraeslem masaleren memnun musunuz peki cok ince değil dimi? Ben internetten alıcam aynısından ama kararsız kaldım
Bendeanneoldum MucizemGeldi3545 e bebekten 59,99 a olan lacivert astronot tulumun 9 aylığını aldım oğlum 6 aylık tam oluyo nerdeyse
Prensescik MucizemGeldi3545 bnde almak istiyorum ama benim kızım cok terliyor incede giydirsem onuda giydirirsem sucuk olur daha cabuk hasta olur diye alamıyorum
MucizemGeldi3545 Prensescik yaa bizimkide terliyo ama dısarı cıkınca ne giydircegimi şaşırıym sadece dısarısı için istiyorum
Doruk12 MucizemGeldi3545 arkadaşım bebeğine 6 aylık bebeği minyon tipli 1 yaş almıştı bu indirimden güzel olmuştu olmazsa dğeişim yaparsınız zaten 🤔 6-9 varsa olabilir bence.
Prensessannesi Kizim 1 yasinda 2 yas giydiriyorum 1 yasin icinde hareket edemedi. Oturup kalkamadi.Kollari cok az uzun geldi bacaklari tam oldu.