Yelda35 Ne açlık… ne sapığı… ne dolandırıcı… ne de KATİLLER… en çok evlatlarımız için üzülüyorum. Kim ne derse desin. Çevremizde kaç kişi var mutlu olan yok!
Tomris-Hatun Yelda35 bende ayni durumdayim 3. Cocuk fikrinden bu yuzden uzagim burda cocuk dogurulurmu ….
Yelda35 sevimliidostlarr inanın çok üzgünüm. Hemde çok hayvana değeri olmayan bir ülkenin evlatlarımıza değeri hiç yok. Maddi geçtim artık bez alamayan arkadaşlarımız var
sevimliidostlarr Yelda35 bugun sabah haberde okudum antepde sanırım 300 u askın sokak kopegınden sadece 30 kalmşş 😕
Yelda35 benvebebegim06 iyi günlerimiz.. dini bizlere tanıtmak isteyenler keşke kuranda geçenleri bilse
Tomris-Hatun Yelda35 ya sen inaniomusun cidden hadi inandin diyelim pedofolisi uyusturucusu hepsi disarda onlar nolcak 🥹
Yelda35 _esra_ hiç üzülmüyorum inan a parti b parti olsun bizim insanlarımız bir ayaklansa hepsine kafa tutar
_esra_ Yelda35 insanlarımız ayaklanmasın ablacım, iç savaş çıkar polisle karşı karşıya gelirler bu sefer, Buda bir çözüm değil, Allah sonumuzu hayretsin.
BENOYLEUYGUNGORDUMM Yelda35 ve daha niceleri bu kesimle bende çocuklarımı büyütmek istemezdim istemiyorum. Çocuk çok olunca kat kat fazla düşünüyorsun. 4. Çocuğu bu yüzden istemiyorum.
BENOYLEUYGUNGORDUMM Yelda35 biz iflah olmayız. Çünkü kabulleniyoruz baş kaldırmak yok zaten buna izinde yok. Koyun gibi hissediyorum