araseda Etli patlican yemegi Kuru cacik ya da haydari 4 kasik corbasi Aklimda boyle bi menu var. Usenmezsem yapicam 😅😅 Sizler neler yapicaksiniz ??? Yarin ki menum icin fikir olur 😆
brnglsmm araseda kendimi bildim bileli kırmızı ete dair hiçbişeyi sevmem elimi de sürmezdim ama akşama eşim ciğer istedi onu yapcam 🤣 soğan söğüş patates kızartması ekstra bişey yapmam sanırım
crybaby araseda çocukla nasıl yapıyorsunuz ya ben eşim gelince hızlı ne varsa onu yapıyorum hızlıca yiyoruz😅
Zeynepinnannesii26 Zeynepp054 Ben de aynısını yapmak için birazdan kalkacaktım çorba yerine cacık yapacağım :) afiyet olsun
araseda brnglsmm kirmizi et sevilmez miiii 🫠🫠🫠 ciger iyi fikir bak aklima gelmemisti uzun zamanda oldu yemeyeli 😀
araseda crybaby cocuk uyudugu zaman direk mutfaga kosuyorum bende valla suan baslarsam aksama anca yetisiyo 😅
[silindi] araseda Etli kurufasulye Pirinc pilavi Nar eksili kasik salata Sumakli sogan salatasi Ayran
sarikusveannesi araseda eşime tavuk sote oğluma mantı ya da makarna bende salatadan filan yerim onlar yesin doysun da ben ıvır zıvırla da duyuyorum
Snp57asel araseda mantar kızartması, karpuz sıcakta fazla yemek gitmi karnımızı doyuracak kadar az ve öz 😀😃
MYMeltemm Karışık dolma yapacaktım ama herkes kuru fasulye yapıyormuş bilemedim bu sıcakta yapsam yiyebilir miyiz acaba 😅 canımı çektirdiniz 🤣
MYMeltemm araseda dolma yapalım o zaman bacım yoğurtla soğuk soğuk yeriz 😅 havalar soğuyunca yaparız kuruyu
farelikoyunkavalcisi araseda ay döner yapıp yicez valla hiç yemek yapmak istemiyorum oğlum paçamdan ayrılmıyor zaten😭