AselLinamoms kızlar 14 temmuzda sipariş verdim ama hala gelmedi 24 temmuzdan beri paket havaalanında niye gelmiyor benim kargom nereye yazmam lazim bunun için gerçekten dolandırıldığımi düşünmeye başladım az buz para da degil yani 3 bin TL 🙁
Mnli AselLinamoms bizimki de aşırı geç geldi kaçında aldık bilmiyorum tam ama 2 hafta diyorlardı noldu dedim eşime 1 ay olacak nerdeyse bugün dağıtımda gümrükte çok bekledi sanırım herkes yüklenince oldu bir de biz kayseriye sipariş verdik istanbul versek belki daha erken gelirdi diye düşündük
yirmiikikasim23 AselLinamoms bizimde oyle oldu dun kargoya verilmis bugun gelecek yani aniden oluyo belki sisteme gec dusuyo olabilir
nnoktaa AselLinamoms bir şey yapmanıza gerek yok. 13 ağustos’a kadar ulaştırılır. Benim de 26 temmuzdan beri havaalanında. Hatta arkadaşlarla şey dedik tamam biz gidip alırız havaalanından 😂 son dönemde artan ilgi nedeniyle kargolar geç geliyor. Bi önceki siparişim de geç gelmişti ama gelmişti.
AselLinamoms Mnli ben İstanbuldayim ama gelmedi eşimde sürekli diyo kazıklandın iyice sinirim bozuldu 😅
Mnli AselLinamoms benim eşim aldı 😂 bizde böyle antin kuntin işler hep ondadır biz istanbuldaydık sipariş verirken 2 hafta sonra orada olmayacağız diye kayseriye verdik iki haftadır da kayserideyiz daha gelmedi yani yarın da tatile gidiyoruz bugün dağıtımda gözüküyor gözlerimiz yolda kargocu bekliyoruz
yirmiikikasim23 AselLinamoms asiri yogunluk varmis bu arada gec kaliyomus bazi kargolar diye bisey okudum gecen
livanurvealpinannesi61 AselLinamoms bizde 31 temmuz da sipariş verdik en son havalimanındaydı gümrüğe takılırsa geç geliyor 1 ayda geldi diyenler var burda kimisi 15 20 günde geliyor
AselLinamoms livanurvealpinannesi61 seninki yine erkenden havaalanında görünmüş ben 14 temmuzda sipariş verdim 24 temmuzdan beri de havaalanında görünüyor 😅
yirmiikikasim23 AselLinamoms arayip danisamiyorsun ki ama dedigim gibi kaynim almisti dun aksama kadar gumrukte yaziyordu aksma birden kargoda yazdi ve bugun geldi
Mnli AselLinamoms geldi bizimki bu arada eksiksiz 2 şey bozuk geldi talep oluşturduk sizde kalsın dediler parayı iade etceklermiş bunu da kötüye kullanan olur bizim ülkemizde ama böyle bişey de var bilginiz olsun