hunilimomy nerden geleceksiniz bu arada? biz çanakkaleyi çıkmaz diye yazdık çıktı ve ilçe tercihi yaparken bayağı dikkat ederek yazdık hem benim için hem kızım için uygun olsun tatil beldesinden özelikle uzak yazdık. Sonuç tatil beldesine tercih dışı çıktık. Diğer yerler hakkında yine çok bilgim yok daha yeniyiz ama bilen arkadaşlar var bakabilirsiniz yine ben diyeyim tatil beldeleri çok yoğun ama güzel tarafı istediğin an denizdesin ya da sahile hava almaya çıkabilirsin.. tabi daha pahalı ama düşünüyoruz biz sinopta mahrum bir ilçedeyken zor zahmet bir yere giderdik benzin parası + gelmişken her şeyi ye iç parası + olduğumuz yerde yok deyip ihtiyaç olsun olmasın al parasi pazarda bir sey olmaz marketten iki kat fazla al parasi😁 aynı hesaba geliyordu ama tabii biz tercih yaparken özellikle merkez Lapseki Biga yazdık oralarda avm özel hastane sahil yönünden avantajlı bizim burda edremit yakın gidebilirsen oraya avm hastane için gidilir bence (garnizon terk oldugu için sıkıntı) biz küçükkuyudayiz bu arada, ayvacik ilçesine bağlı. Biz yazarken hep ayvacik yazmayın orda hiçbir şey yok diyorlardı ben küçük bir yer sandım ama değil yani evet bir merkezle kıyaslanamaz ama geldiğim yerlere göre çok büyük ama keyif anlamında yok belki kucukkuyuya gelinir o zaten etraf hep deniz