AnnaKurt Aklıma şu an bir şey gelmiyor. Kız olsa ilk küpesini al diyebilirim sadece ama o da belki maddi olarak zorlar
Show_must_go_on AnnaKurt Kız olacak bebişi ama daha doğmadan alınır mı bilemedim.. daha çok böyle doğum öncesi veya sonrasında iyi ki aldın desin istiyorum ihtiyaçlarının karşılasın diye ☺️
Newmomm345 Aklıma ilk ilk adım ayakkabısı geldi ilk ayakkabısını siz alabilirsiniz altını da yapmışsınız benim hoşuma giderdi açıkçası 😊
AnnaKurt Show_must_go_on Görümceme çok yakın arkadaşı almıştı epey ağlamıştı. Kız olunca demek bir garip geldi.. Duygusal bir his bence. Ama dediğim gibi maddi olarak bilemem
Newmomm345 Show_must_go_on Ayak numarasından pek anlamam ama oğlum 6 aylık 19 numara az büyük geldi 🙏
Show_must_go_on Ballilokmam11 Görümcesi almış onları yoksa aklıma direkt gümüş kapak gelmişti ben sormadan 1 gün önce attı görümcem almış nasıl kullanacağım diye 😄
tostperisi Show_must_go_on korbell çöp kovalarından alabilirsiniz benim canım arkadaşlarım almıştı sağolsunlar çok işime yarıyor 🌸
Show_must_go_on tostperisi Çok teşekkür ederim bakacağım ve soracağım inşallah kimsenin aklına gelmemiştir ☺️
cbkckbr Show_must_go_on bebevo kullanıyorum oğlum yedi aylıkken odasını ayırmıştım o zaman aldım iyiki almışım hala elim kolum kendisi İnternetsiz çalışıyor iki modeli var bendeki küçük monitörlü olan gayet yeterli 🥰
Show_must_go_on AnnaKurt Feda olsun ona maddi durumun el verdiğince bakarım yarın kuyumcudan dediğiniz doğru manevi değeri yüksek bir hediye olacaktır ☺️🙏🏻🙏🏻
Show_must_go_on Rahsann İnanmazsınız ama almış kayınvalidesi hatta sinir krizi geçiriyordu çocuk doğmadı ev 3 yıllık doldu ne yapıcam diye ama işte her geçen gün pahalı oluyor her şey diye önden alıyorlar 😄
Ballilokmam11 Show_must_go_on ek gida için bu oioi nin setleri de olabilir yada buharlı pişirme makinesi oluyor ya yani herseyi alındığı için biraz daha ileriye yönelik dusundum.😅
tostperisi Show_must_go_on yataş junonun reflü yatağı da bayağı kullanışlı bir şey almadılarsa bakabilirsiniz 🙂
Ballilokmam11 Show_must_go_on kupe evet çok güzel.ama benim kizima da annem aldı kardeşim aldı birde amcası aldı derken 1 yasinda çocuğun 3 küpesi var 🤣bana fazla geldi alacaksanız ds bebek küpesi olarak değil bir tık fazlasını alabilirsiniz daha mutlu olur 😅
Rahsann Show_must_go_on anı defteri tarzı birşey alabilirsiniz ya da isimli hikaye kitabı olabilir. İsimli kapı süsü vs
Okuyanbiranne Show_must_go_on bana en yakın arkadaşım takı haricinde isimli masal kitabı getirmişti kendi ismine özel ona o kadar mutlu oldum ki en sevdiğim hediye inan ki siz de böyle bir şey yapabilirsiniz
Show_must_go_on Okuyanbiranne Manevi hediyeleri çok daha seviyoruz aslında kendisi el örmesi battaniye yapmıştı ama maddi olarak çok şey aldı bende destek olmak istedim ☺️