Ozlmre Ayy resmen benim buuu 👀😂😂 Evliliğimin üçüncü ayında hamile olduğumu öğrendim bende. Asla istemediğim, beklemediğim aklımın ucundan bile geçmeyen bir durum. Hayatımın şoku🤦♀️ Günlerce ağladım istemiyorum diye şöyle böyle tam bebeğe alıstım derken hamileliğimde sıkıntılar oldu berbat bir hamilelik en sonunda da gebelik zehirlenmesiyle acil sezaryen. Bebeğim küvözde kaldı, emmedi eve geldiğinde o kadar minikti ki kocaman kadınlar eline alamazdı bu ne küçük diye. 25 yaşındayım yeni evliyim çok rahat bir hayatım vardı lay lay lom bir kızım, hep diyordum bunları yaşayan ben miyim 😂🤷🏻♀️ İlk günlerde banyoda ağladığım hep aklımda kendi hayatımı mahvettim ben bunu nasıl yaparım kendime diye. Üstünden daha 8,5 ay geçti ama sanki yıllar gibi. Hepsi geçti gitti, bebeğim uyumlu bir bebekti beni zorlamadı şimdi bi ay sonra ise döneceğim düzeni kurduk bir şekilde. Geçmeyen aynı sizinki gibi eşimin gözüme batması 😂 aman sen arkadaşlarınla çıkıyorsun ben oğlansız çıkabilir miyim yok biraz gecikse surat asmalar 😂 buda geçecek inşallah 😂