nbanba 8 buçuk aylık bebeğim yataktan düştü küt diye düştü. Çok fenayım. Herha gı bı kusma vs yok doktora goturmeliyim ?
Lolik nbanba kusma ,gözlerde kayma, aşırı uyku hali , hareketlerinde farklılık bunlar yoksa götürmeye gerek yok hastanedede bunları soruyorlar Ama 2 saat uyutmayın Geçmiş olsun
ays45 nbanba tabiki de götürmelisin canım. Benim bebeğimde kaşla göz arasında ana kucağından düşmüştü. Ömrümden ömür gitti. Hemen doktora gittik şükür bir şey çıkmadı. Beyin cerrahı bize kendi boyu kadar yüksekten düşerse genelde prb. olmaz demişti ama daha küçük oldukları için tedbirli davranmakta fayda var. Çok geçmiş olsun
mematiii nbanba geçmiş olsun canım biryerinde birşey yok dimi korkuyorsan doktara götürebilirsin.Tedbir amaçlı ben iki saat uyutmazdum.Benimlşde üç defa düştü.Çok şükür birşeyi yoktu.
adl9 Sakin olun vücudunu kontrol edin morluk var mi birde 1 saat falan uyutmayin gozlerine dikkatlice bakin gozbebeklerinde büyüme var mi kusmamiş da zaten. Gecmis olsun kuzuma ya
yesimmmmmmm Hiç bişey olmasa bile götür kontrol edilsin korkma birşey olmuş olsa belirtisi olur ama yine de git bekleme
busraktep nbanba benimki de beş aylık düşmüştü. Kendi boyundan yüksekse kesinlikle götürülmeli. Bizde yüksekti ağladı baya ama sonra sessizleşti.hemen götürdük acile meğer kafatasında ufak bir kırık olmuş ama doktor kırık dedi. Müşayide altında tuttular 2 gün .bizimki acıbademdi . Sonra beyin cerrahı geldide . Çok şükür ucuz atlattık. Bir an önce bir gidin en kötü emir çekerler. İç kanama olabiliyormuş. Bebek böle sesizleşince tehlikeli demişti acil doktoru bilginiz olsun. Allah yardımcınız olsun z.
nbanba busraktep Ay Allah’ım sen koru. Uyudu şimdi, hareketlerinde herhangi bi sorun yok gibi şimdilik.
busragggg nbanba benim kızım da düşmüştü direkt hastahaneye götürün tomografi çekip baksınlar bekletmeyin
busragggg nbanba hemen çektiler evet. Düştüğü mesafenin önemli olduğunu söylemişlerdi. Kaç cm den düştü?