Oğlum 4 gün önce 22 aylık oldu fakat 2 haftadır bazı sorunlar yaşıyoruz. Her gün yıkadığım suya aşık oğlum 2 haftada bir kere ağlayarak zorla yıkandı. Gel oyuncakları yıkalım, köpük yapalım gibi bir sürü yöntem denedim. Üstünü dahi çıkartmıyorum ama banyonun kapısından içeri girdiği an kaçıyor. Kucaklayıp duş kabinine sokarsam da sadece ağlıyor ve bu şekilde yıkamak istemiyorum. Bu 1) ¾ kişi aynı anda konuştuğumuz zaman korkuyorum demeye başladı. Evdeki askılıktan korkuyorum diyerek adım atmamaya başladı. Fisher Price’ın tembel hayvanıyla neredeyse her gün oynarken korkuyorum kaldır demeye başladı, bunun gibi daha pek çok şey. Karanlıktan korkmuyor geceleri karanlıkta uyuyor, ama anlamsız şeyler korkutuyor onu. Anlatıyorum hayır anneciğim korkmana gerek yok bak o askılık gel dokunalım. Ben yanındayım. Ama eğer istemiyorsan kaldırayım. Fakat sonra yine başa dönüyoruz. Anlayamıyorum tek bir şey olsa bir olay mı oldu diyeceğim ama yok annelerim başına gelen bilgisi olan varsa çok sevinirim