yavuz0606 Yasemin__012 merhabalar yorumunuz için çok teşekkürler bu durum hangi yılda olmuştu acaba şuan kreşe vs gidiyor mu dışarıdan anlaşılıyor mu çok soru sordum ama endişeliyim 🙁
Linda95 yavuz0606 hocaya nasıl ulaştınız biz farklı bir hocaya gittik ama Sabri hocaya götürmek istiyorum bebeğiniz size sarılıyor mu ya da başını omzunuza koyuyor mu benim kızım diğer bebekler gibi birkere olsun kafasını göğsüme koymadı en uykulu anlarında bile
Linda95 yavuz0606 hangi kurumlara gidiyorsunuz bu eğitim için ve memnun musunuz gittiğiniz yerlerden? Ben aslında çocuk gelişimciyim ve bir süre de otizmli çocuklarla çalıştım ama evladın başına gelmesi bambaşka birşey ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
yavuz0606 Linda95 aylar öncesinden ulaşmıştım randevu almıyor artık yurt dışına gidecekmiş ama aralıkta son kez açacağım dedi instagramını takip edin hocanın
Linda95 yavuz0606 batıkentteyim. Geçenlerde sosyal medya için uyarı almışım ama buradan yazayım ekleyin lütfen beni olur mu? s.hilalkilic profilim. Süheyla hilal yücel
tenedos Merhabalar Sabri hoca bebeğiniz için ¾ aylık bir eğitimle bir çok şeyin düzeleceğini söylemişti. Eğitimler ve ilginiz nasıl gelişim gösterdi daha iyi misiniz genel olarak. Endişeleriniz devam ediyor mu
yavuz0606 tenedos merhabalar bebeğimizin yaşıtlarını yakaladığını söyledi hoca biz mücadeleye devam tabi ki… konuşma konusunda endişelerim var
tenedos Bir de aşılar konusunda fikrinizi merak ediyorum. Özel ve devlet aşılarının hepsini yaptırıyor musunuz
yavuz0606 tenedos hayır 3. Aydan sonra (rotanın ilk dozunu da yaptırdık biz)bıraktım şuan ki aklım olsa hamilelikte tetanozu ve ilk aşılarını da yaptırmazdım..
aileceksaskiniz asemada benim kızım 16 aylik bu zamana kadar emerken hic bakmadi çok şükür her şey yolunda bir an bile bu durumdan suphelendigim olmadı gayet de bana bağlı normalde gözlerimin içine bakan anne anne peşimden ayrılmayan bi çocuk
asemada aileceksaskiniz bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Benim ilk bebeğim hep emerken bakıyordu. O yüzden merak ettim bende.Bu bebeğim emerken bakmıyor ama normal zamanda iletişimi gayet iyi🌸
Bahar__ yavuz0606 m yavuz0606 merhaba. Gönderi yorumlarını okudum ancak ilk önce neyden ve ne zaman şüphelenip doktora gitme gereği duydunuz açıklayabilmeniz mümkün mü?
yavuz0606 Bahar__ agulamaması çok sessiz olması emerken göz teması kurmaması 8 aylık civarı isme bakmanın yetersiz olması