gizzemik jsjsjensjs serum fizyolojik damlatıyorum burnuna. sümüğü yumuşatıp burun temizleme aparatıyla alıyorum. şuan 3,5 aylık. yenidoğandan beri bu şekilde ilerliyoruz. aspiratörle çok anlaşamadı. biraz daha büyüyünce ve gribal dönemlerinde kullanacağım aspiratörü.
Nikita jsjsjensjs bizim hiç temizlememiz gerekmedi. Birkaç doktordan her gün illa temizleyin önerisi duysam da birkaçından da gerekmiyorsa yapmanıza gerek yok önerisi duydum. Zaten kızım korkuyor. Artık büyüdü de(22 ay). Burnu bir kez tıkandı. Onda da sprey kullandım.
ilenalemin jsjsjensjs serum fizyolojik sıkıyordum ama artık onu sıkınca aşırı ağlıyor.ben de her banyo sorması aspiratörle çekiyorum sümük gelşyor öyle.
jsjsjensjs onefinemom sizin bebeginiz aglamiyor mi cok borde bebegim kipkirmizi oluyor aglarken kortum bugun🥹
gizzemik filizmom yok ben genzini açmıyorum. burnundaki sümükleri temizliyorum sadece. düz yatarken damlatıyorum bu yüzden. her gün düzenli olarak yapıyorum. yapmazsam burun deliği kapanıyor vızırdanıyor iyi nefes alamıyor.
jsjsjensjs ilenalemin evet bende bu soruyi sormadan once burnuna damla atoyorudm sonra aspiratorle cekiyorudm ama aşirı ağliyor kiyamiyorm baska uontemker var mi benim bilmedogim onu merak edip sordum.ama banyodan sonra direk aspjratolre cekmek aklima hic gelmedi bundan sonra oyle yapcam oylede yumusuyor burun.
onefinemom jsjsjensjs ağlıyor bazen sağa sola dönmeye çalışıyor ben de onunla dönüyorum burnundan çıkarmadan aspiratörü 😄 yapa yapa bordo bereli etti beni de . Eğer çoooook ağlarsa bırakıp sonra tekrar deniyorum
hazale966 jsjsjensjs aspiratör ve serum fizyolojik ile yapıyoruz. Bebeğimin de hosuna gidiyor burnu açıldıgında gülüyor🤣
ballibadem_ jsjsjensjs serum fizyolojik sıkıp aspiratör ile çekiyorum başlarda çok ağlıyordu şimdi alıştı bazen sadece mızırdanıyor ama çok rahatlıyor. Sabah akşam yapıyorum. Akşamları yapmadan uykuya geçerse uykusunda çok tıkanıyor burnu ve uyanıyor
fob jsjsjensjs *Sfi 2,5cc sağa, 2,5cc sola yan yatırıp ters burun akıtıyorum. Sonra ciğere kuvvet aspiratörle çekiyorum 😄 Sadece tıkanıklık hissettiğimde yapıyorum onun dışında banyo sonrası müslinle pıt pıt hemen kuruluyorum bittii 😄
filizmom fob kaç aylık bebişiniz? Ben de yan yatırıp yapıyorum gittiğimiz bi doktor böyle tehlikeli dedi kulak açısından ama bilemedim 🤷🏻♀️
tontonanne jsjsjensjs bebeği yan çevirip bi deliğe sıkıp tekrar yan çevirip diğer deliğe sıkıp bekliyordum 1 buçuk aylık olana kadar sonra banyoda kucagima alip dik bi sekilde sıra sıra Burun deliklerine sıktım fiskirdi zaten bazı şeyler o an akıyor akmayanlari da Burun temizleme aparatiyla alıyorum aspiratör sert geliyor hasta vs değil sonuçta o kadar ayrıntılı açmadım birde Banyo yaptirinca gorunurde bisey varsa alıyorum bahardan sicakliktan Burun içi yumusuyo zaten bana en kolay gelen banyodaki oldu sizde ohl3 deneyebilirsiniz büyüdükçe zaten oturduğu yerden yaparsınız