aslal Iscan geçmiş olsun o sorun bendede var fitil kullanıyorum geçiyo ama bana verdikleri ikili fitil oluyo bitince yine başlıyo artık gitmiyorum hamileyken mantara çevirmişti artık kabusum oldu bu enfeksiyon
Iscan aslal spiral takarken doktor yara oldugunu fark etti bende oncesınde enfeksiyon hiç geçmiyor dedimm bu yaradan kaynaklanıyor dedi emzirdiğim için ilaç yazamadı 1 ay sonra gel yakalım dedi belkı sızde de var öyle bsy
aslal Iscan hangi doktora gittiniz acaba iki farklı hastaneye gittim hiç demediler ama mesela aynı hafta yani pazartesi farklı bir hastaneye gittim hiç bişey demedi Çarşamba gittim kist var denildi anlamıyorum hani biri görüyo biri görmğyo mu
Iscan aslal ben daha once mardınde gittim 3 defa duzensizlık için hiçbiri görmedi hataya annemlerın yanına geldim burdakı doktor alttan muayene ederken fark etti belkıde tum ara kanamalarımın sebebi o yara
aslal Iscan belkide şimdi ki doktorlar yerinde yok hep asistan doktor kime güvenicez anlamadım inşallah hemen geçer
Iscan betulyildirim 1 hafta sonra bşr and akeailiyor gıbı oldu bende çok az şuanda bşr hafta ama adet gorur gıbı kanamam oldu