Momss06 Deletedmom_115 benim eşim de ilgileniyor ama ben evdeyken 😂😂 bebeğim küçük olduğu için bakımını tek yapamıyor
Deletedmom_115 Mircet gratisin bi maskesi vardı dur bakıp geliyorum duştan sonra 2 dakika kadar bekletiyorsum harika oluyor
Deletedmom_115 Mircet al asko yıllardır kullanıyoruz eşim de çok seviyor bayağı da uygun 50-60₺ çok uzun süre gidiyor
Mircet Deletedmom_115 daha bugün gördüm ve ucuz olduğu için bence etki etmiyordur diyip bıraktim tüh be 🥲
Deletedmom_115 Momss06 ilk zamanlar çok hastaydım 1 ay komple o baktı bayağı alıştı şimdi bırakamıyor ben bakcam ben bakcam diyor Allah razı olsun 😂
Momss06 Deletedmom_115 ne güzel Allah razı olsun bırak baksın sende dinlenirsin biraz tek bakınca çok yorucu oluyo malesef
Deletedmom_115 Mircet fiyatı ne kadar olmuştu kız hâla ucuz dimi 😂 biz çok memnunuz baya da gidiyor harika bence
ArvenMom Deletedmom_115 malesef bu tarz ürünler işe yarıyor gibi gözükse de yaramıyor ve bu ürünleri kullanıyorsun ama güneş kremini de düzenli kullanman lazım