salihayusufali alyamoms_ banada öyleydi bu zamana kafar ama banka faizlerine bakınca bide yakınımda alanları dinleyince sadece eminevim olmak kaydı ile mantıklı geldi
salihayusufali hayalperest2310 kural değil ki sistem bu hangisine kayıt olursan biz kuralı sistem istemiyoruz yarı yarıya daha cazip geldi bize
hayalperest2310 salihayusufali öyle daha iyiymiş kaynım ev de aldı araba da aldı ordan hiçbir sıkıntı yaşamadı
salihayusufali tugbacds emin evimden mi aldınız para sıkıntısız yattı yani dimi bide söyledikleri zamanda mı verdiler parayı
tugbacds salihayusufali evet eminevimden aldık yattı ama mal üzerinize geçicek önce evse ev arabaysa araba öyle yatırıyolar bilginiz olsun yeni sistemleri değişmediyse
salihayusufali Blackbird88 benim çok tanıdığım var eminevimden alan çok memnunlar olmasalar zaten girişmezdim diğerleri gerçekten fasa fiso dolandırıcı be kapandılar zaten
tazebiranne_ salihayusufali faizi olmaması falan baya iyi bizde araba için ön görüşme yapmıştık hatta istediğiniz ücretin yarısını direkt verirseniz 3 ay içinde elinizde demişti mesela
salihayusufali aybarstonunannesi aynen öyle faiz hem çok yüksek hemde günah göze alamıyorum çok memnun olanlar var ne bileyim insan bi girişmek istemiyor değil siz nereye yazıldınız acaba
salihayusufali aybarstonunannesi bir evimde bunu yaşayan çok bizzat benim eltimler o yüzden birevim asla kapatıldı o tarz güvensiz yerler zaten
BEYZANUR2020 salihayusufali biz evimizi eminevimden aldık iyi ki de yazilmisiz çok şükür borcumuz da yeni bitti hiç sıkıntı yaşamadık kuralıya girdik biz olk cekiliste çıktı şans diyelim
Barany salihayusufali konuştunuz mu hiç ödemeler hakkında ? Biz fuzuleve girmiştik araba için 3. Ayda çıkmıştı 1 ay sonra da paramızı verdiler
salihayusufali Barany ön bilgilendirme aldık yazılmadık daha arabanın yarı parasını vericez 4.ayda teslim edeceğiz dediler