dunyammm salihayusufali benimde tedirginliğim çoktu bizde fuzulevime ev için katıldık 🙏🏻😇 inşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
salihayusufali dunyammm hakkınızda en güzeli olsun inşallah fuzulev ve eminevim en güvenilir diyorlar
salihayusufali hayalperest2310 kura zor ya deli olurum ben heralde onu beklerken biz yarısını vericez 4.ay teslim alıcaz
Blackbird88 salihayusufali bu tarz yerlere hala nasıl güveniyorsunuz ya, ev alacaz diye girenlerin paraları pul oldu en son araba bike alamaz oldular, hala eminevim, fuzulevim diyenlerin akşından şüphe etmeye başladım, sokağa atacak paranı var herhalde
aybarstonunannesi Blackbird88 insanlar faize bulaşmak istemedikleri için çok büyük bir imkanmış gibi görünüyor bizde faizin günahına bulaşmamak için yazılmıştık herkes öyle düşünüyor sanırım bu devirde denize düşen yılana sarılıyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
salihayusufali Blackbird88 benim çok tanıdığım var eminevimden alan çok memnunlar olmasalar zaten girişmezdim diğerleri gerçekten fasa fiso dolandırıcı be kapandılar zaten
Burkiyyy Blackbird88 hanım efendi biraz üslubunuza dikkat ederseniz iyi olur . İnsanlar bankalarda faizle para alıp sonra onu ödeyemediğin de veya o faizi alıp malına mülküne buluşturunca maalesef ki o faiz ya evladın dan yada kendinden çok güzel çıkıyor . Benim kaynımda aldı araba ordan bizde ev için girdik etrafımda olan bir sürü insan da aldı . O sistemler biraz şans işi bir de vallha kimse de kusura bakmasın iğrenc bir ekonomide yaşıyoruz bankalar verdiğinin 100 katını senden faiziyle alıyor maalesef. Kimse de parasını sokağa atmıyor . Çok o para zamanın da çıkmazsa çıktığın da gider altın yaparsın oda bir yatırım köşeye koyarsın yada bir yere yatırım yaparsın .
Alya-Sena salihayusufali esimin amcasinn oglu araba aldi gecen ay eminevimden 2 sene daha odemesi varmis.
aybarstonunannesi salihayusufali bizde bir evimle ev aldık ama nasıl aldık parayı bir biz bir Allah biliyor 2020 yılında 8.5 taksit ödüyorduk taksitimiz yüksekti bu yüzden bize daha erken sıra geleceğini söylediler ama olmadı sözleştiğimiz tarihte 350 bin liraya ev alabiliyorduk ancak parayı zar zor geç aldığımız için 500 bine aldık evi bi arkafaşımda araba için yazılmıştı gö göre göre dolandırıldı ayrıyeten daha bir çok kişiyi dolandırmış olacaklar ki Bursada fsm birevim şubesi kurşunlandı..
salihayusufali aybarstonunannesi bir evimde bunu yaşayan çok bizzat benim eltimler o yüzden birevim asla kapatıldı o tarz güvensiz yerler zaten
gokyuzununnogrencisi salihayusufali şimdiden hayırlı olsun kuzucumm, bizde birkaç gün önce fuzulev den eve yazıldık.. bakalım bekliyoruz 😅
salihayusufali gokyuzununnogrencisi saol kuzumm inşallah hakkımızda hayırlısı olur sıkıntısız alırız🥲
salihayusufali aybarstonunannesi aynen öyle faiz hem çok yüksek hemde günah göze alamıyorum çok memnun olanlar var ne bileyim insan bi girişmek istemiyor değil siz nereye yazıldınız acaba
mommmmmmm aybarstonunannesi faiz değil dosya masrafı alınıyor adı değişik sadece ben hedefevimde çalıştım hani şu patronu herkesi dolandırıp kaçan varya orada. Eminevim tam özel değil yarı devlet güvencesi var 2 3 sene önce devlet çok sıkı denetime aldı
happy___ salihayusufali siz parayı alana kadar fiyatlar uçuyor paraya araba etmez çünkü her gün zamlanıyor. Ben olsam her ay bir kenara altın alır koyarım. Kura çekilip para verilene kadar paranın değeri düşüyor
salihayusufali happy___ araba piyasası şuan sabit yükseliş olmayacak bir süre bilen kişilerden duydum 4. Ay teslim alıcaz o yüzden bi kaybımız olmaz diye düşünüyorum
tugbacds salihayusufali biz araba aldık parada sıkıntı yok yatırdılar ama gün içinde öğleden sonra teslimat yapıyor ve malı üzerine alıp noter satışını atıyosun biz biraz sıkıntılı tiplere düştük ramazandı bide git gel baya uğraştık adam da manyaktı biraz bizi zorladı insanlar emin evim taahüt kağıdını kabul etmiyo banka olmadığı için biz baya süründük bizde kredi çekmek istemiyoruz şimdi eşim tekrar söylüyor aman aman diyorum bulaşmayalım sıkıntılı geçti yani araba alma süreci adam üzerimize arabayı verdi bıraksak gitsek napcak oda haklı ama bizi oruçlu oruçlu kafede tuttu bide akrabasını getirmiş 2 adam ben eşim elalemin insanlarınla 11-12 ye kadar bekledik o gün sabah ilk noter açıldığında işlem yapıp direk atmanız lazım hatta ben dedim bunlar bizi kescek en son adam asabi sorup sorup duruyo üf püf devamlı
salihayusufali tugbacds emin evimden mi aldınız para sıkıntısız yattı yani dimi bide söyledikleri zamanda mı verdiler parayı
salihayusufali hayalperest2310 kural değil ki sistem bu hangisine kayıt olursan biz kuralı sistem istemiyoruz yarı yarıya daha cazip geldi bize
esralmilos hayalperest2310 evet var şuannbizde bununla uğraşıyoruz kimse kabul etmiyor. Dolandirici felan sanıyorlar
salihayusufali alyamoms_ banada öyleydi bu zamana kafar ama banka faizlerine bakınca bide yakınımda alanları dinleyince sadece eminevim olmak kaydı ile mantıklı geldi
hayalperest2310 salihayusufali öyle daha iyiymiş kaynım ev de aldı araba da aldı ordan hiçbir sıkıntı yaşamadı
tugbacds salihayusufali evet eminevimden aldık yattı ama mal üzerinize geçicek önce evse ev arabaysa araba öyle yatırıyolar bilginiz olsun yeni sistemleri değişmediyse