Hayalperest_07 salihayusufali araba için kuraya girmeye gerek olmuyor aslında çok güzel kampanyaları da oluyor mesela bize 6 ay sonra verilecek denildi altıncı ayda arayıp kendinize araba bulup bilgileri atın dediler
Helloo salihayusufali biz fuzulevden araba aldık 2 sene içinde verdiler anlaşma öyleydi ama tabi biz alana kadar paranın değeri çok düştü o yönde sıkıntı oldu ama paranın yarısını verirseniz daha iyi olur hemen çıkar hemde zarar etmezsiniz
salihayusufali Helloo öyle uzun vadeye girmem zaten paranın değeri düşüyor yarı fiyatına gireceğim işte
Iscan salihayusufali emin evim değilde fuzul ev e gşrdik eylulde para yatırcaklar bekliyoruz akrabalardan alan çok var
Barany Kızlar şimdi aradım 4. Ay teslimle ilgili bir şey söylemedi ödeme koşullarına göre olabilir dedi. Yüzde 10 peşinat istiyorlar dosya masrafı adı altında. 30 ay çekiliş sürüyor 16. Aya kadar çekiliş çıkmazsa araba teslim
salihayusufali Barany evet ödeme koşullarına göre ilk önce nekadar peşinatınız var diyor ona göre belirleniyor herşey
salihayusufali Asel041 ilk peşinatı verirken ödeniyor ama taksitle de ödenebilir belki bilmiyorum sormak lazım
Hayalperest_07 hanimefendii taksitler bizde arttı ilk üç ay 15 bin sonra 24 bin aralıkta da 29 bin vereceğiz
salihayusufali hanimefendii 500 bin için aylık 15 bin ödeme dediler bize ve evet giderek artıyor bu kısmı biraz zorluyor
Barany Hayalperest_07 ne kadarlık araba için başvurdunuz siz sayfasında 7 bin falan diyor fuzulevin Eminev de öyledir siye düşünmüştüm
aselbusraasel eslemipek bizde ev için girdik yorumları görünce bi korkmadım değil yani inşallah bi sıkıntı olmaz ya
ikicocukl limonzeytinmom canım nasil oluyor ne kadarlık bir ev aldiniz ne kadar ödediniz taksitleri nedir biraz bilgi alabilirmiyim bu konuda
overlokmakinesi limonzeytinmom Merhabalar süreç hakkında bilgi verir misiniz ne kadar sürede ne kadar peşinat ve taksitle oldu bu