Bdksbsjsnd Bu emzik abartıldığı kadar var mı acaba çünkü ben iki adet damaklı emzik aldım bebeğim tutmuyor bu Philips emzikler damaksız diye almak istemedim ama bebekler tutuyorsa ve zararsızsa deniyim mi önerileriniz neler
tazemommyy Bdksbsjsnd kızımın tuttuğu tek emzik şu an 9.5 aylık sadece uykuya geçerken veriyorum 12. ayında bıraktırıcam
alexab Bdksbsjsnd neden damaklı aldınız? Özel bir sebebi var mı? Ben 2 günlükken avent emzik verdim çok ağlıyordu o gğnden beridir aventten devam. Şu an sadece uyurken veriyorum gün içerisinde hiç vermem 8 aylık kızım.
S_x_w Bdksbsjsnd her bebek tutmuyor malesef benim kızım tutmadı..ayrıca araştırırsanız damaksız emziği 1 yaş sonrası önermiyorlar yani ya 1 yaşında bıraktıracaksınız ya da 1 yaştan sonra (ki mümkün olmaz gibi geliyor) damaklı emziğe geçeceksiniz
kytx Bdksbsjsnd ben ıkı cpcugumada avent kullndm bor sorun yasamadm kızım gecen emzgni kaybetti sandm baska markasız emzk vrdm ama asla tutmadı avent aldm dha snra gidp onu tutuyor
simdibencee 23 gun once dogum yaptim hastaneden ciktigim gun aventi kullanmaya basladik bebegimin emmesi zaten cok kuvvetli, emzigi direk aldi, diger markalarinkini tutmuyor, buyuk kurtarici tavsiye ederim
EbruBoluKaya Hiçbir emziği tutmayan oğlum 🫣 9 aylığız ilk zamanlar hepsini denedik avent dahil tutmadı. Zaten damaklı olanları önermiyor doktorlar çok avent anne göğüs ucuna daha yakın olduğu için meme reddinide önlüyormuş. Çevremde çoğu kişinin aventi tuttu ama bizimki beğenmedi
S_x_w Bdksbsjsnd önermiyor diye bir şey yok merak etmeyin..benim kızım Ortodontist bilgisi dahilinde damaklı emzik kullandı..önermese o önermezdi..uzun yıllardır dr umuz kendisi
EbruBoluKaya Bdksbsjsnd 1 yaş üstü için damaklı kullanılabilir diye araştırdım ben her yerde doktorumuzda meme reddi olmaması için anne göğsüne en yakın olarak avent tip uçlu emzik önermişti ama hiçbirini almadı. Komşum doğduğundan beri avent kullanıyor bebeği 9 aylık bir sorun yok uzun süreler kullanım damak ve diş yapısına zarar veriyor zaten emziklerin o zamanda bıraktırmak gerekiyor belli bir zaman sonra
alexab Bdksbsjsnd anladım. Bilmiyorum ben de avent ortodonti testinden geçti diye biliyorum öyle okudum üstünde de yazıyor. Zaten 1 yaşından sonra bırakır artık gerek yok.
tostperisi Bdksbsjsnd ben bebeğim doğduğu gün verdim 3 ayda bir yeniledim ayı büyüdükçe değiştirdim şimdi yaşında kendi kendine bıraktı almıyor aşırı hayat kurtarıcı
yavrupandaannesi Bdksbsjsnd tek aventi aldı beneğim biberonda aynı şekilde kullanıyoruz yani ülkenin %80 kuşlanıyorfur avent bilmiyorum bir sorunla da karşılaşan duymadım ama ???
aresnako Tutmayan bebek tutmuyor bence ben de avent dahil bir çok emzik denedim kızım yine de tutmadı 🥲 ama deneyin tabi bence büyük kolaylık emzik tutması
imaddesi busra2332 ben kullanıyorum. Meme reddi yaşamadım. Silikon uçla emziriyordum onu bıraktı ama emziği bırakmadı. Şimdi mememi emiyor