bilgekusss Bebeğim 40 günlük, sma comfort kullanıyoruz, anne sütüyle beraber. Aslında memnunuz gazımız var biraz ama sanki yavaş ilerliyor kilosu. Biogaia da kullanıyorum. Ay sonuna kadar 4 küsür olması gerek. En son 3 kiloydu.
Yorgun_ana112 bilgekusss yalnış anlamayın sakın bu benim düşüncem bana göre kilo aldıran mama değil sadece boş sisiren mama var şöyle örnek vereyim oğlum yoğun bakımda yattı orda sütümü de sağıp goturuyodum ama yinede mama vermişler 20 günlük bebek 5 buçuk kilo olmuştu yoğun bakımdan çıktıktan sonra mamaya alıştığı için mecburen vermek zorunda kaldım bı anda kesemedim daha sonra 3 aya gelince 6 lı kilolarda olması gerekirken 3 aylıkken 9 .800 kiloydu gitmedigim hastane doktor kalmadı askeri hastaneye bile gittim okadar çok test yaptılar sonuçları temiz çıktı en son geçen sene diyetisyene gitmemozi söylediler
Zehrabaysan bilgekusss sma optipro kullanıyorum anne sütüyle destekliyorum gayet kilo alımı iyi.15 günlükken 800 gram almıştı
sukran21 bilgekusss Bebeğim çok gazlı bir bebek değil bir kaç gün gaz sorunu oldu kabız oldu oda bir kaç güne düzelti vücudu mamaya alışınca o sorunda kalmadı
zumra-19 bilgekusss ilk aylarda elbette gaz oldu doktorumuz normal olduğunu söyledi kusmada fazlasını çıkartıyodu çok bi kusması yoktu
bilgekusss Deletedmom_115 yaa, aptamili duymuştum ama çok gaz sorunu yaşadık demişlerdi, size yaradıysa ne güzel 🙏
Nilser bilgekusss Bence mamadan ziyade çocuğun yapısıyla alakalı bir durum bu, aynı mamayı iki çocuğa da verirsin biri güzel kilosunu alır diğeri gelişmez, bebeğiniz kaç aylık ve ne sıklıkla kaç cc veriyorsunuz
bilgekusss Nilser şu an 40 günlük 24 saat boyunca 250 cc ile destekle dedi doktor, anne sütü ile beraber. Kilo alımı sadece benim sütümle çok yavaştı çünkü
Zehrabaysan bilgekusss sma optipro deneyin bence gerçekten güzel kilo aldırdı bizde inşallah size de faydası olur
Deletedmom_115 bilgekusss canım gaz için tek çözüm masaj+gaz damlası çok takılma bunları yap yeterli. Bütün mamalar gaz yapıyor bence
fob bilgekusss Denemeden bilemezsiniz. Her bebekte farklı dönüşü olur. Hipp oğlumda kusmayı arttırdı, aptamil prosyneo sanıyorum tadından dolayı içmedi, sma comfort kilo alımını yavaşlattı, sma optipro kullanıyoruz memnunuz. Tam tersini yaşayan çok kişi var.
bilgekusss fob şu an comfort kullanıyoruz biz de, doktor sma serisi güzel hangisini isterseniz kullanın demişti. Demek ki deneyerek öğreneceğiz