kaderbilge atlasmommm naz dej meleğim şuan diş dönemindeyiz ama onun gulmelerini özledim bı an önce geçsin dış donemimiz
Sayinenercibakanimtukendim atlasmommm Yüzde yüz enerci Bu nasıl bir sinerji Tek tek ediyorum hater’larımı alerji Umurumda mı? Değil hiç Hanginiz ikinci Allah’ın lütfu bana bu bir enerci🎉🎉🎉
kafamdakifazlalik Ben olmasam da gezsin o, tozsun o, gamsız o Dersini almaz arsız o, yüzsüz o, mutlu o aaaa Aha da böyleyim 😂😂
aylizbebe Bu gece uyumamışaaaaammmm bu gece uyumamışammmm uykuma doymamışammmm uykuma doymamışammmm… 8 aydır…. 😄
helinsila atlasmommm yıkilmadim ayaktayım iki çocukla baş ediyorum daha doğrusu edemiyorum 🥴 Ama bir yanımda İyiki o kuyuya indim diyorr🤣🤣🤣
farelikoyunkavalcisi atlasmommm belki uyanırız bir sahilde dur konuşma uzat ellerini sakinceeeeee kocama karşı 😅😅😅
Deletedmom_113 atlasmommm saçlarım bakım ister hele dişler hele dişler uzamasin tırnaklar kirlenmesin kulaklar 🤦
kerem07 Uykular haram oldu Gençliğim bak talanda oldu 😁😁😁 Amannn olsun anayım ben uyumasamda olur aç kalsamda olur 🤣