Elf53 Cobansalata 6 aylığız sabah irmik bisküvi yumurta sarısı biraz da keçiboynuzu karıştırarak veriyorum severel yiyor kabızlık vs yaşamadık çok şükür
helinsila Hanabii hangi mamayı kullanıyorsunuz bebeğim 9 aylık sütüm yetersiz olduğu için memeyi birakti ve kansızlık da çıktı doktor mamaya baslamami soyledi hiç kullanmadığım için bilmiyorum hangisi iyi hangisi gelesimini daha iyi destekler çok kararsizim
Birbebekannesi1 @Cobansalata oğlum 2.buçuk yaşında bugün kendisi sadece meyveli yoğurt yemeyi tercih etti 😢
Baklavanida Cobansalata biz kahvaltı yapalı çok oldu Ama susamı kavurdum üzerine kaşar yumurta yanında tahin pekmez ekmek 19aylık
Deletedmom_119 mucizemm94 merhaba afiyet olsun hep böyle ayrı ayrı mı veriyorsunuz mama tarzı veriyor musunuz
asell_asl mucizemm94 benim bebeğim bu karışımı bi türlü sevemedi ya bende hergün ne yapsam diye düşünüyorum kahvaltıya
Deletedmom_119 utkummm bizde yeni başlayacağız bende bu tabak gibi vermek istiyorum mama gibi değilde keşke post açılsa herkes böyle tabak atsa faydalansak
purplemomm00 Cobansalata bir dilim domates peynir iki adet yeşil zeytin omlet sadece yumurta sarısı biraz patates kızartması bebege göre zeytinyağında yaptım Ve tabiki hepsini yemedi ama hepsinden yedirdim 10 aylik bebegim
Hanabii Umutoglum 9 aylık. Evet doyuyor 150 ml mama ile 3 saat net tok duruyor. Nadiren 180 ml içiyor.
purplemomm00 hkmkg sabah zeytin yumurta biraz peynir biraz domates bi tane pankek ne yiyiyorsanız ona minik minik doğrayıp verin vitamininden alsn
dorukberil purplemomm00 yedinci aya girecek benim oğlum. 6ıncı ayına girdiğinden beri her sabah yediğine ceviz katıyorum çok şükür hiç alerjik Bi belirti olmadı
purplemomm00 kukuliiii yumurtayı bütün mu veriyorsunuz yani beyazı ile birlikte mi benim de10 Aylık vermek istiyorum da
mamadearya Cobansalata haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, fırın patates, üstüne de 1 kayısı 😋 14.aydan günaydın 🌸