Deletedmom_120 MoonCrystal ben şuan baya rahatladım tekim zannediyordum meğer bir sürü insan varmış😂😂😂
Deletedmom_120 MoonCrystal benimkide bazen 8i bile bulurdu ne olduysa bugün gözlerimi zor açık tutuyorum 🙄🙄🥹
germophepe Deletedmom_120 sabaha kadar emip uykusunu alan bebeğim şimdi anasını uyutmamak için uğraşıyor bu bebekler niye hiç düşünceli değil 😒
Esra_Omer_Alp Deletedmom_120 bende varım bende sabah uykusunu çok seviyorum bu bebem hasret bıraktı resmen
bayanukuslu Deletedmom_120 günaydın mış 😂 Kayınvalideme gitmiştik köye gece sabaha kadar 39 derece ateşle bi acil yapıp geldik. Şimdi de pılımızı pırtımızı toplayıp merkeze hastaneye ordan eve gidiyoruz 🙄 çocuğum ne kadarda mıtluydu köpek inek kum çamur 🙄
Esoz1110 Deletedmom_120 Benimki hergün öyle gece bisey oldu hiç uyumadı sürekli kalktı birde karnım ağrıyordu hep kötü oldum uykusuzum bende noluyor bu bebeklere🤷🏻♀️
Deletedmom_120 Esoz1110 benimki galiba gazdan uyandı ya ayaklarını karnına çekiyordu sürekli kendini uyandırdı şimdi uyudu been kaçarrr🤗🤗🤗
sencokbiliyon Deletedmom_120 5 ay 2 günlük. 4. Ay uyku gerilemesinden yadigar kaldı sanırım bize bu alışkanlık
Belinayozr Deletedmom_120 maalesef geri uyandı beş dakika tek uyudu bende ne yapayım eşim işe gitmeden kalkıp kahvaltı kurayım barı dedim