Eailesi4 Uyumayan anneler ilk saç kesimi tecrübeniz nasıldı bunu düşünmekten uyuyamıyorum saçları çok güzel ama artık kesilmesi gerekiyor
Lolik Eailesi4 kendi traş makinesiyle evde traş ettirdik , berber eve geldi Şarkılar türküler kaos olmadan bitti 😄 Sonrasında da hiç problem yaşamadık🧿 berberler şaşırıyor hiç gık demiyor falan diye
Madamehappyyyyy Eailesi4 İlk babamla eşim kesti :) ikinci kuaföre gidildi 14 aylık 4 kez gitti. Çok fazla olmasa da ağlıyor sonuçta kafasında bir makina dönüp duruyor kim olsa ağlar :)
usenmedimyaptimbirvelet Eailesi4 Hiç ağlamadı baktı durdu şaşkın ördek geçen hafta cumartesi kestirdik bizde ilk saç kesimi 🙂↔️
sek_kahve Eailesi4 çocuklar 1 yaşına gelince eşim makineyle banyoda kesmişti. Ben ağlamıştım mal gibi
Eailesi4 Madamehappyyyyy benimkiler 2 yaş ve en sin çok küçükken kesildi baya korkacaklar gibi inşAllah tam tersi olur 🤲🏻🤲🏻
Lolik Eailesi4 kaç aylık? Hani masal gibi anlatsanız alıştırsanız anlayacak büyüklükteyse öyle deneyin
Eailesi4 Lolik 2 yaşındalar farklı bir şey olunca korkuyorlar deneyeceğim deniyorum bende baya tedirgin oldum bende hazır değilim galiba
Hiranursmom İlk saç kesimi demişken aranızda yenidoğan saçlarını full sıfıra vurduran oldumu. Etrafımdan çok diyen oldu ama kıyamadık eşimle o yumuşacık saçlarını kestirmeye 🙈🥺
arzu343437 Hiranursmom biz de kiyamiyoruz ama gürde çıksın istiyorum kararsızım eşim kestirmem diyor 😅
Babyymom_ Hiranursmom evet ben kestirdim bebeğim gür saçlı doğdu saçları çok güzeldi ama çok dökülüyordu 3 aylıkken kestirdim bogazina kaçar diye iyiki de kestirdim
Lolik Eailesi4 he ikizler😍aslınsa birbirleri izleterek yapılabilir belki hoşlarına gider öncesinde dediğim gibi masal anlatırsınız , ekran gösteriyorsanız var mıdır bilmiyorum ama bunla ilgili çizgi film gösterirsiniz korkuları azalır
Eailesi4 Lolik 0 ekran canım ama inan bilmiyorum bende baya tedirginim inşAllah yaein buraya hiç korktuğum gibi olmadı yazarım 🤲🏻
Eailesi4 sek_kahve annelik bu canım bende çok tedirginim benim eşim kesilmesini hiç istemiyor oda çok üzgün
usenmedimyaptimbirvelet Eailesi4 yok valla hiç konuşmadım ya tek konuştuğum şey bu ay sonu memeyi kesicem onun hakkında konuşuyorum