Okuyanbiranne Nevresim değişikliği yaptım kızımdan boğuk bir bağırma sesi geliyor kendini nevresime dolamış ben zor açtım. Allah korusun yanında olmayadabilirdim. Tam da odasını ayıracaktık erteledim. Yani her şey bir anlık Rabbim korusun sizler de dikkat edin
alexab Okuyanbiranne ay allah korumuş. Lastikli değil miii çarşaf. Ya da birşey mi örttünüz nevresim yorgana geçiriliyor ya yazın ondan şaşırdım
Okuyanbiranne AnnaKurt ya çarşafa değil ki üstümüze örttüğümüz örtüye dolanmış hemde bebek de değil 2 yaşında kendini rahatlıkla açabilir ama demek ki açamıyormuş
Okuyanbiranne alexab evet gece serin oluyor biz hâlâ nevresimin örtüsü ile yatarız nevresime dolanmış
Okuyanbiranne Gizemlibirisi 2 yaşında yani gayet çıkabilecek bir yaşta aşırı da hareketli ama çıkamıyormul demekki bir uçtan bir uca sarmış kendini hemde yanımdayken
Okuyanbiranne emilia gerçekten hiç aklıma gelmezdi benimde camdan ocaktan sakınırız da battaniye den sakınacağımı düşünmezdim daha nelerden korkacağız Allah bilir
sek_kahve Deletedmom_115 tabiiki, yatağın altına sokmak için lastiği geriyorsun, sonra bıraktığında çıkmıyor doğal olarak. Kumaşı gerdiriyor toparlanma olmuyor. Devamlı yanlardan sıkıştırma içeriye katlama yapmana da gerek kalmıyor
Deletedmom_115 AnnaKurt öyle ama benim yatak çok ağır lastikleri takana kadar canım çıkıyor, eşim de hep hazır olmuyor
Deletedmom_115 sek_kahve asko öyle doğru ama lastiklileri takana kadar öbür dünyayı görüyorum benim yatak esek ölüsü gibi
Superisii Okuyanbiranne aynısını bebekken bizde yaşadık uykusuzluktan bayılmısım kızım nevresime dolanmış bayağı ağlamış Allahtan eşimin eve gelme sAatinde oldu da bız kapıyı açmayınca eve giriyo kızımın ağlama sesine odaya geliyo ve benı uyandırdı o gün ki ağlama krizimi ve öfkemi asla unutamam
Okuyanbiranne Superisii Allah’ım gerçekten koruyor bende videoda görmüştüm ama çok bebekti dönen bir bebek 2 yaşında böyle bir olay başımıza geleceğini düşünmezdim açıkçası