tugbayagcii Kestanesekeri boluda oturuyorum önce yedigöllere gidin bence. Bize yarım saat uzakta her hafta sonu ordayız Kestanesekeri
Hlal-3 Kestanesekeri önce Abant’a uğrayıp sonra göynüğe gelebilirsiniz yedigöller çok ters kalıyor ve yolu kötü eğer bir günde yapacaksanız biraz zor arası baya uzak
Kalimbanne AnnaKurt evet masal diyarı gibi. 🥹 Hadi manifest yapalım. Senle golcuge karşı kahve yudumlayacagiz. 🫠
Kalimbanne Kestanesekeri bir de merkeze giderseniz Kubbealtında yoğurtlu gözleme yemenizi öneririm 🥰 efsanedir.
Cicektebenimcicekligunlerde Kalimbanne biz sünnet gölüne de gitmiştik orada kaldık 1 gece çok güzel. Yemekleri falan bayıldım bolu’ya.😍
Kalimbanne Cicektebenimcicekligunlerde evet güzeldir bolum. En büyük eksiği bolu yemeklerini yapan bir restoranın olmaması.
Cicektebenimcicekligunlerde Kalimbanne Oradaki işletmenin yemekleri çok güzeldi. Ben bolu farkı diye düşünmüştüm.🙈😂
Kalimbanne Cicektebenimcicekligunlerde soyle ki goynukte nerde yedik hatırlamıyorum arkadaşımla goynukte sarma yemistik. Bolu’nun neresine giderseniz gidin aynı sarma. Keşli cevizli mantısı çok güzeldir. Yoğurtlu gözleme yaparlar o da çok güzel oluyor.