Allahınızın aşkına üstüme biraz sabır fırlatın 🥴 1 yaş bebeğime desteksiz uyumayı öğretmeye çalışıyorum 1 haftadır. Gram ilerleme yok. Ayakta sallamayı tamamen bırakmak istiyorum (1 haftadır sallamıyorum) Emziriyorum, emerken iyice mayışıyor o sıra yatağına koyuyorum pışpış yapıyorum. Gözleri açıyor emeklemeye başlıyor. Park yatağa tutunup ayağa kalkıyor. Tekrar yatırmaya çalışıyorum ağlıyor asla yatmıyor. Tekrar kucağıma alıp emzirip yine mayıştırıyorum yatırıyorum, tekrar kalkıp emeklemeye ayağa kalkmaya çalışıyor, tekrar alıp emzirip mayıştırıp yatırıyorum tekrar kalkıyor tekrar tekrar tekrar 1 saat bu şekilde sürüyor. Sabır taşım çatlıyor. Hadi dedim ilk gün 1 saat uğraşırım. 2. Gün 50 dk. 3. Gün yarım saat falan. süre günden güne kısalır diye umut ediyorum ama asla 1 saatten 1 dakika bile kısalmıyor 🤦♀️ yıldım 🤦♀️ nasıl öğretiyorsunuz Allah aşkına 😟 emzirerek uyutmak bile destekli uykuya giriyor. İlk ayakta sallayarak uyumayı unutturup sonra yavaş yavaş emerek uyutmayı da keserim diyordum ama imkansız gibi görünüyor 😔 uyku eğitimi alan arkadaşlar bi süreci anlatabilir mi azıcık fikir verin 😔 İstiyorum ki uykusu geldiğinde beraber girelim odaya. Yatsın uyusun kendiliğinden. O uyuyana kadar yanında olayım. Ama destek vermeden uyusun yeter ki. Bu arada yanımda yatırıp ninni söyleyerek pışpış yaparak falan da uyutmayı denedim. Asla yatmıyor kalkıp emeklemeye ayağa kalkmaya çalışıyor 🥴