Tenis kızlar Rusyada yaşayanınız var mı? Azeri veya türk anneler ❤️ bu ayın sonu Rusyaya taşınacağız , 2 aylık minik bebeğimiz var. Çok korkuyorum , başka ülkeye gittiğimiz için bebeğim hastalanır mı acaba🥺💔 Bebekle yolculuk yapmaya çok korkuyorum , burakıp ta gidemem … 🥺 kafam çok karışık resmen
aslananne27 Tenis hastalansa bile hava değişimimden bisi olmaz sonuçta oraya tasiniyorsun artık oranın havasına alışır bi süre sonra
Tenis Mesela , kayınvalidem çok genç ve kızıma benden daha iyi bakıyor . Bi ara söyledi ki, istersen ben bakarım 1 yaşına kadar . Minik bebeği kendimden uzak tutamam söyledim bende , nasıl bırakıp gideyim❤️ o anlamda yani diyorumki , bırakıp ta gidemem
Noname21 Tenis bir zahmet 😀 çocuklar olduğu ortama çabuk uyarlar rusyanın iklimi serttir ama alışır zaten iki aylık bebek dışarda olacak değil ya
sezer2022 Tenis tabiki kimseye bırakma hayırlı olsun 🌷 gezmeye gitmiştim bence güzel tek sorun alfabesi farklı olması 🙈
babybabyt Tenis kızına senden iyi bakıyorsa annesi odur. Ver gitsin ömür boyu baksın kadın seve seve de bakar sende korunmayı öğren birdaha çocuk yapma kardeşim sonra böyle düşünüp durma
Tenis babybabyt ne saçmalıyorsunuz kardeşim. Hoşunuza gitmiyorsa , bana yazmak zorunda mısınız ? Kayınvalidem çok genç ve tecrübeli. Ben bilmediğim çok şeyi biliyor ve hemen müdahele ediyor , o bakımdan söyledim . Ne varki burda ? İlla ki kıskançlıktan içinizdeki kurtları ve kızgınlığı insanlara kusmak zorunda mısınız . Saçmalık resmen