nevahuma Kayınpederim vefat etti , kayınvalidem onun emekli maaşını alabilmesi için sadece SGK ya mı müracaat etmesi gerekiyor belgeler neler bilgisi olan var mı
simseklivekalpli nevahuma e devletten de oluyor şifresi varsa. Kayinpederin tcsini girecek. SGK’dan başvuracaksa da ölüm raporu gerekiyor sanırım. Sigortasız bekar kızı var mı kayınvalidenizin
Yuzuklerin_efendisi0 nevahuma Benim babam da beş önce vefat etti vallahi kardeşim çok uğraştı Detayları çok bilmiyorum ama çok karışıktı çünkü babamda araba vardı tarım Bakanlığının kredisi var kendi kredi kartları vardı bayağı bayağı bir uğraştılar bence SGK’ya gittiğinizde onlar size bilgi verir ya da sağlık Bakanlığı‘nı arayabilirsiniz belki yardımcı olurlar bu arada başınız sağ olsun 🌸🌸🌸
AEgemm Birdurummuvar gelini de çocuğu sayılmaz mı ? Maaşına konacağım dememiş ki bilgi istemiş hem çocuklarının ilgilenecek hali var mı acaba
Anne2105 simseklivekalpli yani halleri yoksa para için de bu kadar acele etmemeliler bence bende okuyunca garipsedim bakış açısıdır belki ama tuhaf geldi
nevahuma simseklivekalpli görümcemin eşi veraset belgesi alınması gerekiyor avukata falan gitmiş de ama internette sadece SGK ya gidip hallediliyor gibi yazıyor başına yakın zamanda denk gelip bilgisi olan varsa diye yazdım
simseklivekalpli Anne2105 ya veraset için bile 3 ay süre koymuş devlet. 3 ayı geçerse cezası varmış. Sistem insanların acısını yaşamalarına izin vermiyor ki. Durumu kötü de olabilir acil paraya ihtiyacı da. Zaten bağlanmasi bile 45 gün sürüyor.
Ardenaden Anne2105 niye baglanmasin ya sakamisnz dogsl.hakki tabi baglanacak aciyan yer baska acikan yer baska.ekmegini asini harciligni kadinin siz mi vereceksiniz burda esim.kv para gondriyor deseler bu sefer maas almiyor mu dersiniz
simseklivekalpli nevahuma tamamdır birazdan yazıcam bebeği uyutmaya çalışıyorum da 🙄 %75 ini alır o zaman. Başınız sağolsun bu arada
Ardenaden nevahuma selmapinar ölum belgesini alip ssk ya gtcek orda belge dolduruluyor oraya veriyorsunuz ordan hber bekliceksiniz kv gtmesi lazim ölüm belgesiyle beraber bide kayin pederin sigorta nosu lazim aonuda sigortadan çıkartıyorlarmış