Zhra78 Kızlar aldım az önce siparş geldi çekiyorum denemk için zor su geliyo normal mi 8 aylık çekemiyo nasıl öğrenicek pipetliyo
fatmaa37demir Zhra78 zaten çekmeyi öğrensin diye genelde öyle oluyor hızlı gelse de boğazına kaçıyor çünkü
Eylulalyamom Zhra78 içinde top olan kısma koruma olabiliyor onu kontrol edin eğer koruma yoksa bebek rahat çekiyor
Kizarmisdondurma Zhra78 onlar çekiyo biz çekemiyoruz :) Saniyesinde geliyor hatta Ben şöyle yaptım burdan bi arkadaşta denedi işe yaramış ağzımla çekme hareketi yapıp sesini çıkardım Aynısını yaptı
bebeimhosgeldin Zhra78 bebekler meme emme refleksiyle emiyorlar dilleriyle kavrayarak biz o yüzden çekemiyoruz normal içme şekliyle
Ayse5100 Zhra78 canım bı tane meyve suyu al pipeti bebeğinin ağzına tut alttan mevyr suyunu sık ağzına geldikçe kendi çekmeye başlıyor iki günde öğrendik
ozlemyavuz Zhra78 benim bebeğimde 8 aylık valla bende öğretemedim pipetle diş kaşıyor emiyor gibi yapıyor , meyve suyu şekerli olduğu için zararlı değil mi araştırırsanız beni de bilgilendirir misiniz lütfen 🙏🏼
Ayse5100 Zhra78 canım meysu yada dimes şeftali meyve suyu al zaten hepsini bitirmeyecek günde iki üç kez ara ara elinle alttan ağzına pipeti ver sık tadını aldıkça kendisi istemsizce çekmeye başlar
smmamons Zhra78 eline verin sürekli oynar zaten ağzında damaklarını felan kaşırken birden fark edecek geldiğini benim kızım da 8 aylıkken başladı bu aylığa. Ben çekmedim ama onların kuvveti başka. Sonra büyük boyuna geçtik ☺️
Zhra78 ozlemyavuz zararlı ama bu kooperatif marketin kendi markasında şeker yokmus elma suyu konsantresi varmış ama nede olsa paketli
moommyyy ozlemyavuz benim bebeğim de aynı sizinki gibi yapıyor dişlerini kaşıyor. Meyve suyu 1 yaşından önce pek önerilmiyor evde yapılanlarda dahi çok fazla şeker bulunuyor çünkü. Su ile öğretmeyi deneyeceğim ben başka ne kullanılabilir bilmiyorum