SemaK Sum-rahsan bizde metal olanından var 4 sene oldu alalı 2 senedir yatıyor kızım. Ben memnunum kullanışlı. Ahşap olanı hakkında bilgim yok
alexab Sum-rahsan benim de arkadaşım kızına metal olanını almış gayet memnun 1 senedir kullanıyor. Bence de mantıklı bu yataklar.
HaLe31 Sum-rahsan bizde var güzel dayanıklı duruyor ama bizim kullanalı 8-9 ay olmuştur bence en büyük dezavantajı dar olması bazen oğlum yanına uzanmamı istiyor çok zor oluyor, bi de eşimin dediğine göre 1 taşınmaya anca dayanırmış ikea eşyaları ikinci kez montajda zor olur dedi
SemaK HaLe31 ahşap olan mı sizdeki acaba bizim demir olan biz taşındık söktüler baştan takıldı ama bir sorun olmadı ama ahşaplarda belki dediğiniz olabilir bilgim yok
HaLe31 SemaK evet ahşap olan, bizim dolaplar vs hepsi ikea ve şu anki bulunduğumuz evde kiracıyız 2 seneye kendi evimize taşınırız diye umuyoruz, sırf o yüzden eşim kiraya başka eve taşınmak istemiyor en fazla 1 montaj daha olsun diye
minervadefne Sum-rahsan karyola olandan var bizde 2. El almışdık kızıma 5 yıldır kullanıyoruz bu sene uzattık biraz çok çok memnunum küçüğüne de alacağız yaşına girince
Hollymolly Esrasyacan devamlı yatıyor mu çocuğunuz yoksa misafir için mi kullanıyorsunuz? Kendi yatağı bana sert geldi
Yusufagahinannesi Sum-rahsan çocuk yatacağı için gıcırtı sanmam ağırlıkla alakalı bence. Ve sağlam montaj düz zemin çok önemli. Bizde ıkea demir karyola var yatak odamızda ilk eşim kurarken kendi yattığı tarafın vidasına ve girişine hasar verdi hemde ben aşırı zayıfım benim tarafta ses yok onun taraf gıcırdıyor mesela🥲😅
Nikita Yaademm kaç yaşından beri kullanıyorsunuz? Ben de alacağım kızıma o boşluktan düşme ihtimali olur mu? Ayaklarını demire atar benimki, çarpınca acıtan cinsten mi?
Yaademm Nikita 4 yaşında kızım 2 senedir kullanıyoruz hiç düşmedi canım çok şükür ama ayak sokuyo evet