LadyGaddar boralii Ayyy teşekkür ederim teveccühünnnn😂😂 Sen çitırsın😎 çıtayı çok yukarı taşıdın ,ben sözelciyim benim matematik buna yetmez😂😂
boralii LadyGaddar teşekkür ederim 🤩 Ne tesadüf bende sözelciyim 🤣 Bedenim sağ sağ yürüyebiliyorum elhamdülillah çok şükür ama ruhum yok, ruhum yok 🤣🤣
LadyGaddar boralii Yıkılmadık yan yattik😂😂 sözelci olgun belli uygulamaya hesaplatmissin 🤪biz kendimizi yormayiz 😎
MoonCrystal NeslihanBusra Bendede burda oldu o kadın bana küfür etmiş iki gün sonra canimli cevap yazmış 🤣
Melissamom Tusa_ ay o sen miydin şimdi hatırladım 😀😀 ben de sendenim asla ne isim ne görsel hafızam var öyle ortaya yazıyorum kimin kim olduğunu bilmeden 😂
Birdunyabircennetannesi Tusa_ Okul vs ile alakalı mı post açmıştı Yani 6 yaşa durduk yere ay söylemek mi 🤷
Tusa_ Birdunyabircennetannesi evet canım okulla ilgiliydi ben post sahibiyle değil başka yorum yapan biriyle tartıştım okulla ilgili olunca ay söyleniyormuş ben bilmiyordum post sahibi söyleyince yanlışlık olduğunu söyledim normal hayatta söyleniyor gibi anladım demiştim onunla anlaştık ama diğer kişi çok abartmıştı
Happybaby06 Tusa_ işin kötü tarafı yeri geliyor eski dost düşman oluyor sonra dönüp bakıyorsun aaaa nu bana hakaret etmiş ya diyorsun ve iş işten coktaan geçmiş oluyor😂🤣🤣
Laydaren Tusa_ Anladı😂 Ama kesin şuan gizli gizli kullanıp, benim ben olduğumu bilip çaktırmayan 3-4 kişi vardır. Fotoğraftan tanıyan zaten kesin vardır. Kocam heryere ilan verdikten sonra saldım bende fotoğraf falan koydum 😅