kafamdakifazlalik küçük oldukları için çıkmıyor diyorlar doktorlar bizde araştırma hastanesine gittik kanlı mukuslu kaka ve huzursuzlukla benim ilk oğlumdada vardı hemen ben kanı görünce kestim süt ürünlerini sonra korktum yumurtayıda kestım 1,5 aylıktı tam 1,5 aydır katı diyet yapıyorum 3 hafta yaptıktan sonra doktora tekrar gittik ve diyeti açmamı istedi doktor kilo alımı falan iyi alışsın dedi ama 2 ay aşısı olduk o yüzden açamadım çocuk çağı aşılarından sonra en az 15 gün açılmaması gerekiyormuş hala bekliyorum yumurtaya yok bence ama onura yiyemiyorum korkuma bide doktor süt diyeti açma listesi verdi yumurta vermedi elinde olan varsa yada nasıl olması gerektiğini bilen var mı ? İnternette bulamadım birşey süt merdiveni var ama yumurta yok. Ya bide doktor hani kanda olsa mukusta olsa aç dedi alışsın dedi ama burda okuyorum bağırsak hasarı olur vs diye napacağımı şaşırdım ilk oğlum 3. Ayın sonunda kendim tükettim dokunmadı bundada 3. Ayın sonunu beklemek istiyorum bağırsakları gelişsin biraz daha 🤔