irva baroayse Bununla ilgili pek fikrim yok ama benim oğlum 3 yaşından beri dört tekerlekli bisiklet sürüyor.4 yaşına girmeye 2.5 ay kaldı şimdi 2 teker sürme eğitimindeyiz.
momybaby baroayse 3.5 surmesi lazım bence. 3.5 da cocuklar artık 4 tekerlekli bisiklet sürüyor 14 jant vs
momybaby Yelda35 4 yasinda çocuklar 16 jant 4 tekerlekli bisiklet suruyor. 4 yasinda cocuk pedal ceviremiyorsa pek sağlıklı bi durum degil
sonbezbukucu çok fikrim yok açıkçası. kızım 2 yaşında scooter sürüyor. 3 tekerlekli bisikleti de yeni yeni sürüyor ama genelde pedal çevirmeye çok gücü yetmiyor. sanmıyorum normaldir bebekler için bence sonuçta bisiklet sürmek güç , denge istiyor kolay değil
esila2024vera baroayse 3.bucuk yaşında ama sürüyor bisiklet kız benjmki ama destekli yani destekli derken yanlarındaki iki küçük terker varya o şekilde sürüyor hatta hızlı gidiyor kızıyorum görümcemin oğlu var ondn 7ay büyük o suremiyor asla biz direk dışarda sürdürdük alıştı o evde kolidorda gidince tm denkge kuramiyor ama bu sorun değil bence her çocuk farkli
baroayse MelekAnnesii hayır, evden çıkarmadık hiç,yalın ayak odada sürmeyi denedi ama pedalları ceviremiyor,
MelekAnnesii baroayse ev terligi ya da ayakkabi ile deneyin sürdüğünü göreceksiniz pedallar canini acitiyor yalin ayak o yuzden suremiyor
Mugerrr baroayse çorapsız benim oğlum sürmek istemiyor ayağını acıttığı için. Terlik veya çorap giymek istiyor. Bir de öyle deneyin.