Andromedauzay sık sık davet edermisiniz Ben hiç sevmiyorum yaa bendemi sorun var 🤷🏻♀️ Bi ton hazırlık yap yorul terle Gelip bikaç saat otursunlar evide dağıtıp bide çocuk varsa gitsinler Siz ne düşünüyosunuz ??
Feyzosunannesi Andromedauzay ben severim misafir, gelsin birlikte oturup sohbet edelim yiyelim içelim, severek hazırlık yaparım 😊
uykusuzanne__ Andromedauzay Ben gurbetteyim ,hiç kimsem yok burda kapıyı Çalan bir Allah’ın kulu bile yok Aslında misafir çok severim ama gurbetlik olunca gelen giden olmuyor.
Asyaveannesi04 Andromedauzay Ben severim misafiri, ağırlamayı, çeşit çeşit şeyler yapmayı. Çalışan bir kadın olmama rağmen sık sık hafta sonları yada akşam çayına davet ederim misafir gelip gittikçe evimin bereketi artıyor diyebilirim, eşim de çok sever bu yüzden
anneyimannea Andromedauzay severim ama sık sık davet edemiyorum hazırlık kısmı yoruyor ama mesela iki komşum var onları davet ederim bir kahve yanına hazır şeyler koyarım sohbet ederiz çocuklar oynat bende böyle arkadaşlıkları seviyorum eşli olarak görüştüğümüz arkadaşlar var onları pek davet edemiyorum. Çünkü baya hazırlık gerektiriyor zorlanıyorum
silaa66 Andromedauzay samimi olduğum kişiler hariç ne gelinmesini severim ne gitmesini bu dönemde sadece dedikodu için toplanıyorlar
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Andromedauzay Davet edebileceğim kimse yok yakınımda 🤷🏼♀️Öyle yalnızım 😔
mondecaidensecmeler Andromedauzay çok severim gelip kahve icsinler sohbet muhabbet vakit gecer eşim eve gelinceye kadar ev aynı kütüphane gibi ses yok soluk yok
mommmmy Ben çok severim aslında. Bizde temizliği eşim yapar ben çeşit çeşit ikram hazırlarım severek. Ama çalışmaya başladıktan sonra kimseye gitmiyorum sırf çağırmamak için . Hiç enerjim kalmıyor. Bir temizlik yapıldıysa ne kadar uzun süre kullanabilirsem kullanmak istiyorum. İncik boncuk ikram hazırlamak zor geliyor . Bilmiyorum her şeye yetişmemekle alakalı olabilir.
Bayancorek Andromedauzay sık sık davet etmem tabi ama misafir severim evin bereketidir tabi misafire göre de değişiyor bu durum 🙈
Deletedmom_110 Severim kahveye fix 2 arkadaşım var hafta da 2-3 görüşüyoruz yanına hazır şeyler kek vs yaparım. Çocuklarımızda oynar Diğer türlü misafir nadir gelir 2 çocukla zor oluyor cidden davet edeni davet ederim hayat felfesemmm bu🌼
rainayaz Andromedauzay ben misafiri çok severim 🥰 özellikle de eşlerle toplanıp sohbet ettiğimiz vakti çok seviyorum 🫠
Zeynepp054 Andromedauzay Çok severim. Her hafta mutlaka arkadaşlarımız ailelerimiz gelir gider hazırlık yaparım. Sadece çok yorucu oluyor çocukla olunca ve ben herşey 4 4lük olsun isterim temizlik hazırlık bu yüzden zor ama güzel☺️
kasimonbes Andromedauzay severim ama çocuksuz misafir 😂😂 ya da çocuğuna sahip çıkabilecek misafir çünkü gerçekten evde kırılmadık hiçbir şey kalmıyor çok yaşıyorum bunu