bireylulmeselesi_ Deletedmom772 aynen katılıyorum size ben uzerindeki kiloya bakmadan aliyorum bizde suan 4 numara kullanıyoruz
Eylulozlem1 Deletedmom772 aynen cnm su an sekız bucuk kılo bende 5 numara kullanıyorum 4+ aldm oda sıkıyor demek ki her bebek te degısıyr kızımın bacak bolgesı şişko cunku
Eylulozlem1 mom0989 aynen cnm kızım 8.5 kılo 5 numara kullnyrm Bn mesela ablamın oglu 1.5 yasında oda 5 numara kullanyr bnm kızım 5 aylık daha bacak bolgesı kilolu cunku
Seyda-Almira Guel_ bende minies kullanıyorum altı kilo olduğundan beri dört numarayı kullanıyorum bence buyultun bezleri üzerinde yazan kilo araliklarina göre değilde bebeğinize göre buyultun dört numara büyük gelmez anca olur belki bir iki ay sonra beş numaraya bile gecebilirsinix çünkü minies kalibi küçük bir bez markasi çoğu bez markası da busekilde kalıbı küçük zaten
Seyda-Almira Guel_ bende minies kullanıyorum altı kilo olduğundan beri dört numarayı kullanıyorum bence buyultun bezleri üzerinde yazan kilo araliklarina göre değilde bebeğinize göre buyultun dört numara büyük gelmez anca olur belki bir iki ay sonra beş numaraya bile gecebilirsinix çünkü minies kalibi küçük bir bez markasi çoğu bez markası da busekilde kalıbı küçük zaten
defnekusunannesii Guel_ bende minies kullanıyorum 7 buçuk kilo bebeğim için 5 numaraya geçtik bizde şimdi daha iyi oldu
Guel_ Deletedmom772 erkek benim bebis erken dogdu biraz kilosu düsüktü duan 7 kilo civari olmasi lazim 3 numara da 4-9 kilo arasi icin 😄 ilk bebek ya bezlerde hep kilosuna göre bakiyorum ama tasirmaya basladi birden 4 büyük mu oldu bilemedim 18 kilo ya kadar ya o sayi gözümü korkuttu 😄
Deletedmom94 Deletedmom772 benim oğlumda 8 kilo 4 numara küçük gelmeye başladı her sabah çiş çıkmış oluyor 5 numaraya geçsem mi diyordum ama gözümde büyüttüm herhalde biraz o kadarda büyümedi bebem diyordum 😄 Ya da 4+ var molfixte 4 buçuk sayılıyormuş oda denenebilir
Deletedmom772 Deletedmom94 hayr cnm 5 buyuk olmayacak dogřu şekildr baglarsan.valla ben 5 aliyorum çokta rahat bebeyim
Elifduman Guel_ benim bebeğim 7kilo ben yeni 3numaraya geçtim ve 3-4 gündür benim kızılında gece badi si ıslanıyo acaba büyük mü geldi diye düşünmüştüm bende
Esi-Arya Guel_ Benim bıdık 7350 gr oldu. Molfilx pure 4 numara ( 7-14 kilo ) kullanıyorum. 3 numara bacaklarını çok sıkıyor, çok iz yapıyor, kıyamadım geçtim 1 aydın rahatım.
babymilax Guel_ markadan markaya bedenler değişiyor ama ben 7 kg bebeğim için prima premium care 3 numara kullanıyorum. 2 numara bez çok sıktığı için geçmek zorunda kaldım küçük olmasındansa büyük olsun dedim en azından cildi zarar görmüyor