Olric11 ddenzege bende damar tıkanıklığı vardı onlar varis dışa vurdu Lazer ile kapalı oldum Köpük tedavisinide 10 tane iğne 15 gün arayla yapıldı İlk seneler yoktu şimdi tekrar çıktı
ddenzege Olric11 ağrılarınız geçti mı köpük tedavi ile olan . Bide aynı yerde mı oluştu ? Benm komple damarın alınması gerekiyormuş yüzelselndamar dedi . Kolaymıydı peki ameliyat hemen ayaklandınız mı
Olric11 ddenzege ben bekardım olduğumda lazer kapalı olduğu için ertesi gün taburcu oldum zor değildi, tabi ağrım oldu Köpük tefdaviside görüntü içindi Hiç bir etkisi yok
YgmrDru ddenzege merhaba kasıktan girip o damar tamamen alınacak dedi çıkartıcaz damarı dedi yani temizleme filan demedi iki doktorda bana senin damar belki temizlenebilcek durumdadır canım bilemedim toplardamar benim
YgmrDru ddenzege damar onarılcak gibi ise zaten diger tedavi yöntemleri ile onarıyolar bizim ki onarılcak gibi degil demek ki . Bende aynı düşüncedeyim ama mecbur
YgmrDru ddenzege merhaba henüz olmadım maalesef hasta oldum ishal sonra kızım oldu derken fırsta olmadı acıkcası siz naptınız acaba ddenzege
YgmrDru ddenzege ay hadi inş🙏sen benden önce olursun muhtemelen k.validem köyde ben daha onu beklicem