fisnereceli Yatak odamı Divanev’den aldım 2 sene olacak çok memnunum çok kaliteli ve kullanışlı. Salonda büyük bir L koltuğum var onu da enzahome’dan aldım yine aynı şekilde çok çok memnunum.
Birdurummuvar afraybars1 ipek mobilya koltuklarımın orta ayağını takmamışlar 1 sene öyle kullandık 1 sene sonunda servis geldi ve orada ayak olması lazımdı diyerek ayak taktı 😅 1 sene öyle kullanmamıza rağmen taş gibi durmuş hala da öyle yatak odamda ipek mobilya da hiç bir sıkıntı yok
alexab afraybars1 bence hiçbiri. Doğtaş ve kelebek mobilyanın modelleri ve sağlamlıkları daha iyi. Enza dan koltuk aldım hiç memnun kaldım ama modeli güzel. Saloniyi de çok beğenirim.
erenin afraybars1 3 yıl önce istikbalden almıştım evlenirken salon takımı ve yatak odamı. 1 yıla anca dizebildim salonumu her seferinde farklı ayak .kırık koltuk sırtı .farklı renk tonlarında üçlüler ve berjerler derken nefret ettim bi dahada almam 😏
balinayakafaatanhamsi afraybars1 haklısın canım da memnun değilim. Tavsiye etmem yani. Başkası da üzülsün istemem