ralpyyy buss__ evet istedi ben sadece mikrofona erişime izin verdim diğerlerini kapattım bildirimleri kapattım deneme yaptım her şey okeydi uygulamayı gizleyemediğim için geri sildim mecbur
buss__ ralpyyy Allah Allah ben izin vermediğim için bi sonraki sayfaya gecemedım uğraştı. Uğraştım sonunda sildim
-Kuzika- ralpyyy merhaba birşey sorabilir miyim? Ben uygulamayı indirdim ana ekrandan gizledim ama ekranda minicik birşey çıktı sürüklenebilen uygulamanın amblemi tıklayınca birşey olmuyor ama ekrandanda gitmiyordu onu nasıl giZliyoruz?
Noname21 buss__ he anladım yani onun yaptığı boş bir muhabbeti duymak hoşunuza gitmeyebilir herkes ister ama sonuçları ağır olabilir
talyaninmom buss__ Hayatı kendinize zehir etmeyin. Şüpheniz varsa bakın tabi, ama yoksa kurcalamayın her şeyi. Beyninizi yormayın lütfen yıpranırsınız
ralpyyy -Kuzika- üzerine basınca yeri değişiyor mu o şekilde altta çarpı çıkması lazım ordan silinmesi gerekiyor normalde olmuyorsa bir araştırın telefon modelini yazarak
kuzuanasi buss__ arkadaşım yapmıştı kaynanasıyla kocasının dedikodusunu dinlemiş boşanma aşamasına gelmişlerdi ama tekrar barıştılar
-Kuzika- ralpyyy benim şansıma ya kimsede olmamış öyle birşey minicik uygulamanın amblemi duruyor ekranın bir köşesinde üstğne basınca açılmıyor ama duruyor