cnsuuozzgen Kızlar kızım 6 ay 21 günlük rota aşısını olduk ben diğer aşıyı da yaptırmak istiyorum fakat sağlık ocağındaki hemşire doktor rapor yazması gerekiyor diyor çevremdeki herkes yaptırdı böyle bişeyi ilk defa duyuyorum böyle bişey var mı
talyaninmom cnsuuozzgen sadece doktordan aşı takvimi oluşturmasını istedi ebemiz. Hangi ayda yapılacağını
duyguoyku cnsuuozzgen bugün doktorumuz söyledi sağlık ocağında yaptırmak istersen rapor isteyebilir dedi
minervadefne cnsuuozzgen hatta hangi ayda yapılıyor dedim doktoruna sor onu da bilgim yok dedi 😂 bu ay sorcam bende
minervadefne cnsuuozzgen ben doktora sordum 2. Ay kontrolünde konuşacağız dedi yanlış olmasın ama 1 yaştan önce başlıycaz zaten gibi bişey söyledi aşı zamanlarını yazan kâğıt verecekmiş. Yapmayabilirler ben onda değilim de hani insan bi şu aylarda yapılıyor der ilk kızımda hiç bilgim yoktu her ay kontrole götürdük ama ne doktor söyledi ne sağlık ocağı aşı zamanları da geçti sordum menenjit sonra da yapılıyor mu diye evet dedi doktor onu da planlarız dedi yani anlamıyorum gerçekten
aybarssmom_ Bizim doktorumuz bi kağıda aşının adını yazıp sonraki kontrolde bunu alıp gelin dedi sadece
defnegynk cnsuuozzgen boşuna sağlık ocağı ile uğraşmayın bence herhangi bi özel hastanede yaptırabilirsiniz. Aşı ücretini alıyorlar sadece. Biz öyle yaptırmıştık. Eczacı bi arkadaşımız var oda hemen hemen aynı fiyatları söylemişti. Risk almak istemiyordur
Sevah defnegynk merhaba tek doz aşı fiyatı ne kadar verdiniz fiyatını öğrenebilir miyim bende yaptırıcam nasipse
cnsuuozzgen defnegynk bizim burda özel hastane yapmıyor sağlık ocağı bir tek yapıyor sisteme geçirmesi gerekiyormuş yoksa sağlık ocağındaki hemşireyle uğraşmam ki direk gider vurdururdum
duhaegearss cnsuuozzgen rapor değil reçete istiyorlar, bana Dr reçete yazsın ki ben uygulamasini görüp çocuğun aşı takviminr iskeyebikeyim dedi bende reçete yazdırdım Dr a o şekilde yapıldı
minikmucizemaak cnsuuozzgen Bizim de sağlık ocağı ebemiz doktor rapor yazarsa yaparız dedi bende doktorumuza yaptırıyorum
defnegynk cnsuuozzgen özel hastane bize ilacı ver barkodunu verdi. Bunu sağlık ocağına aşıya gittiğinizde verin diye . Gidince verdik sisteme geçmişlerdi. Farklı bir uygulama var sanırım sizin yaşadığınız il ve ilçede
cnsuuozzgen minervadefne evet ya doğru düzgün bilgi de vermiyorlar bize de öyle rota aşısını normal de iki aylıkken vurulması gerekiyormuş ilk doz hiç bişey söylemedi hemşire