dilberhala1 ArvenMom Ansndnansnsnajajzjsjs ay 😂😂😂😂 okuyunca aynısını dedim dödütümüze kol gibi vergi gireceği için 😂😂😂
gizgizz ikizzannesii başlığı görünce ben de atladım hemen aşağı yukarı ben de aynı tutarda alışveriş yaptım 200lerde bi vergi çıktı 900 küsür ödedim
NariNariKiminYari ikizzannesii artmamışken kapan kapsın o zaman. Zam geldikten sonra hiçbir anlamı kalmayacak çünkü 🥲
sek_kahve ikizzannesii postu görünce hemen aldım alacağımı. Denemek için alışveriş yapmak istiyordum sonra bu vergi muhabbetleri olunca tamam temudan bir şey almicam dedim ama az önce girdim ve alışverişi 670′e tamamlayıp aldım. Bakalım ne olacak. 908 çekti toplamda. Geldiğinde ek bir şey almayacaklar değil mi?
ikizzannesii sek_kahve vallahi gerçekten koşmuşsunuz djdksl hayır ek bişey ödemiyceksiniz bu arada bi bilgi de vereyim siparişlerim kısmına girip fiyat düzenlemesi yap derseniz eğer aldığınız ürünler indirime girerse size ücret ödüyorlar sık sık takip edin
sek_kahve ikizzannesii vallahi anında açtım aldım desem 😂 aldığım tek bir ürün 211 tlydi, hepsiburadada aynı ürün 1937 tl. Yani bence her türlü kârdayım şuan 😄 ek bilgiyi şimdi okudum, çoook teşekkür ederim ❤️
alperenmommm ikizzannesii hemen alışveriş yaptım ama siparişlerim kısmından fiyat düzenlemesi göremedim ?
ikizzannesii sek_kahve evet bende ikizlerime ayakkabı aldım tanesi 127 tlye . Burda 700 tl biri . Rica ederimm 🤭❤️
Birdunyabircennetannesi ikizzannesii Ben aldım ya düşürürler Teşekkürler temu Şuanda param yok ya bide o yüzden düşürdüler
ikizzannesii alperenmommm güvenli. Uygulamayı indirin trendyol gibi aynı alışveriş yapıyorsunuz alt limit 2 binden 670 e düştü suan. 730 gibi bi sepet ekledim denemek in 220 tl vergi çıkardı sadece . O kadar ödeyip gelmesini bekliyorsunuz