Madamehappyyyyy kytx Alışveriş yapılacaktı onu yaptım 😁 ablamda kahvaltı yapıldı şimdi oğlumu uyutuyorum. Sonra akşam yemeği hazırlığı.
Birdunyabircennetannesi kytx Oğlum kreşte bende evi topladım işlerimi hallettim keyif yapıyorum Oğlum 5 5.30 gibi gelecek gelince dışarı çıkarız parka gideriz öyle🤷 Az sonra da yemek yapacağım
Ashellinko kytx Bundan 1 ay önce bizde öyleydik şimdi parkta çay içenleri görünce özeniyorum 🥺 Afiyet olsun inşallah bebeler dururda keyif yaparsınız💐
denizprenses1912 AnnaKurt kizzz sen de gelsene İzmir buluşmasına 🤭 burda bunu yazmam peki seni görünce 😂
Nacafa kytx cidden parkta da olsa çocuğunuz duruyor mu 5 çayı yapacak kadar 🥲😂 duruyorsa maşallah diyelim
melera Nacafa 3.5/ 4 yaşlarda oynuyolar evet bizde yapıyoruz. Bir Gözümüz onlarda kalıyor Ama tabii ki😊
kytx Nacafa evet oglym 5 yasında kızımda 18 aylık bazen tabi huysuzlk ypıyor genellkle sallanmayı cok sevee dönüşümlü saalıyorz park evmn ynnda herkezi tanıyorm bazen kitliyorım kızı birine o sallıyo 😀😀😀😀
LadyGaddar kytx Hiçbir planım yok oğlumun uyanmasını beklerken hayatı sorguluyorum 🫠🫠 Sorgulamak biterse düşünürüm😅
alpsmother_ kytx valla bütün gün evde boş boş oturdum bir market yapıp geldik oğlumla ama ne gelmek markette kartım çekmedi oğlum gelene kadar kucak istedi ellerimde poşetler rezil oldum ağlaya ağlaya eve girdik zaten sıcak 😫 2 saate falan enerjim gelirse aşagı ineriz işte başka bir şey yok yemekte bulamadım zaten 😂
OptimusPrime kytx Kızım yaz okukuna gitti geldi,esas anasınıfı için çantasını almaya gittik. Eve geldim yemekle uğraşıyorum ocak başında pişmesini beklerken buraya yazıyorum akşamda belki bebelerim babasıyla parka gider bende evde keyif yaparım 😂
merrv26 kytx kocayı bekliyorum bende oğlan uyuyo akşm yemek yiyince parka yada yürüyüşe çıkıyoruz bizde