pembemanto sekerportakali9 diş olabilir elinizle bi dokunun kabarmış mı? Benim oğlumun bu şekildeydi 2 gün ateşli ve mızmız geçti sonraki gün bir baktım pirinç diş ucu 🥹🥰 size de yakında müjdeli haber gelebilir ❤️
merhababen sekerportakali9 ayyy diş mi benim kızımında böyle 1 aydır da çok huysuz birkaç gün öncede aynı bu şekil oldu
[silindi] sekerportakali9 üst damaklarda dışın ciktigi yerlerde beyazlıklar nokta degilmi yansımami Ben nokta gibi gördüm
sekerportakali9 Bebeknaz bizimkinin beyazlığı 4. Ayında falan başladı ama artık baya ilerlemiş durumda çok huzursuz acaba diş falan da mı böyle huzursuz diye düşünüyorum
sekerportakali9 [silindi] attığım fotoğraflarda üst damağı gözükmüyor ki telefonunu ters mi tutuyon bacım 🤣
sekerportakali9 pembemanto neresine bakıcam kabarmış mı diye. Genel olarak diş etleri kabardı. Damak yarılması yok daha bi ona baktım. Damağının üst kısmı parmakla gezerken kabarık ama o kabarıklık hep vardı ekstra bir kabarık mı olması lazım acaba
[silindi] sekerportakali9 kız üst damagi derken en baştaki fotoyu diyorum damagin üstü diyorum Bizimki o damak yırtıkları 4.aydan beri vardı 9 da çıktı 😄
sekerportakali9 [silindi] şimdi anladım 🤣 bizim orda kızarıklık var sadece biraz şişlik var ama diş incisi gibi değil. Orası neysede dişimiz ne zaman çıkar sence onu de bize 😍
[silindi] sekerportakali9 7.5 8 gibi bnce çıkar gibi duruyor, sağlıcakla çıksın inşallah, böyle uykudan çığlıkla uyanicak sürekli emmek istivek 😄 3 aydır çekiyorum malesef
sekerportakali9 [silindi] Ay cidden mi daha çok varmış bizim dişimzin çıkmasına aslında her uykusundan ağlayarak uyanıyor Daha da mı beter olacak🥲 İlk beş ay gazla mücadele ettim şimdi bir de diş gelsin A Dostlar😅
prensannesi07_ [silindi] suan ben yasıyorum bunu gece resmen 1/ saat arayla emmek istiyor lastige döndüm resmen😂 6 aylıgız iyice kızıştı dişler sürekli kulagını cekiyor ne jel ne baska bişey cözmedi
kafamdakifazlalik [silindi] bizde şuan uykudan çığlıkla uyanma var emmek istiyor sürekli ama diş mi değil mi emin değilim
[silindi] sekerportakali9 6.ayda bu tür sikayetler başladı dönem dönem arttı +iştahsızlık 9.ayda ilk disini çıkardı 2 hafta sonra 2 . 1 ay sonrada yine 2 hafta arafla üst dişler geldi şuan 1 yaşında yandaki köpek dişler çıkıyor Hepsi ard arda çıktı